Konferenssit

Opetustehtävissä toimivat henkilöt tarvitsevat uusia ideoita ja vuoropuhelua kollegoidensa kanssa kehittyäkseen työssään. Oman opetuksen kehittämiseen voi saada ideoita kuulemalla muiden kokemuksista esimerkiksi kansallisissa ja kansainvälisissä konferensseissa, joissa jaetaan kokemuksia ja hyviä käytänteitä. Konferensseista saatuja kokemuksia ja hyviä opetuksen kehittämiseen käytänteitä kannattaa jakaa myös muille Tampereen korkeakouluyhteisössä.

Ehdotuksen tälle sivulle lisättävästä konferenssista voi lähettää palautelomakkeen kautta. Konferensseja voi mainostaa myös TLC:n opettajainhuoneen keskusteluissa.

TAMK

Kansainvälisiin konferensseihin osallistumiseen puhujana on mahdollista hakea rahoitusta vuosittain elokuun liikkuuvuushaussa. Mikäli kyseessä on pelkkä osallistuminen ilman omaa esitystä, rahoitus tapahtuu oman yksikön tai hankkeen kautta.

Yliopisto

Opettajan pedagogiikan konferenssimatkarahasto

Pedagogiikan konferenssimatkarahaston tarkoituksena on kannustaa yliopiston opettajia ja opetuksen kehittäjiä osallistumaan opetuksen kehittämisen konferensseihin ja näin luomaan verkostoja sekä ulkomaisten että kotimaisten yliopistojen ja opettajien kanssa. Yliopiston pedagogiikan konferenssimatkarahasto (vaatii kirjautumisen).

Kotimaisia konferensseja

Pedaforum 2020
Pedaforum 2022, Haaga-Helia

ITK-konferenssi

Yrittäjyyskasvatuspäivät

Korkeakoulututkimuksen symposium

AMK- ja ammatillisen koulutuksen tutkimuspäivät

Ammattikorkeakoulujen kielten ja viestinnän opetuksen päivät

Kielikeskuspäivät, Vaasan yliopisto

Kansainvälisiä konferensseja

EAIE 2021
EAIR
Nätverk och Utveckling
SEFI
EAPRIL
NordYrk

Listaus koulutusteknologiaan liittyvistä konferensseista

https://teachonline.ca/training-opportunities/upcoming-conferences

Lisää tietoa henkilöstölle

TAMKin henkilöstön kansainvälisiin konferensseihin osallistuminen.

Yliopiston pedagogiikan konferenssimatkarahasto.

Linkit tarkistettu 6.9.2020