Minä radioon?

Harjoittelijaksi Moreeniin
Haluatko harjoittelijaksi radioon? Mikäli olet Tampereen yliopiston tiedotusopin opiskelija ja opiskeluusi kuluu pakollinen harjoittelu, voit kysyä harjoittelupaikkaa Moreenista. Tampereen yliopiston Informaatioteknologian ja viestinnän tiedekunta ITC maksaa harjoitteluajastasi harjoittelupalkkaa.

Myös muut Tampereen yliopiston opiskelijat voivat kysyä pääaineensa harjoittelurahaa Moreeniin.

Harjoittelijaksi on mahdollisuus hakea myös yliopiston ulkopuolelta, esimerkiksi kansanopistoista ja ammattikorkeakouluista. Tällöin palkanmaksu on kunkin oppilaitoksen oma asia. Moreeni ei siis maksa palkkaa.

Moreeniin voi hakea harjoittelijaksi myös erilaisten työmarkkina- ja muiden työhön valmentavien tukijärjestelmien kautta. Tuolloin työvoimatoimisto maksaa palkan.

Mitä harjoittelijat tekevät?
Kaikki harjoittelijat tekevät radiotoimittajan töitä, kuten uutisia, haastatteluita, ajankohtaisjuttuja, reportaaseja ja juonnettuja suoria lähetyksiä.

Mikäli harjoittelupaikka kiinnostaa, ota yhteyttä!

toimituspäällikkö Eve Sulonen
Puh. 050 437 7257
eve.sulonen [at] tuni

Journalistiikan pääaineopiskelija, tee VIMA01 Projektiopinnot (5op) radiossa:
Projektiopintoina toteutettava ohjelmasarja /podcast sisältää käytännön journalistisen työn lisäksi kirjallisen ennakkosuunnitelman ja loppuraportin. Ohjelmasarja voi olla ryhmätyö, mutta loppuraportti on aina yksilösuoritus.

  1. Ilmoittaudu Sisun kautta VIMA01-kurssille (-> toteutus JOUR Radioprojekti)
  2. Esittele ohjelmasarjaideasi lyhyesti vastuuopettaja Marko Ala-Fossille ja Radio Moreenin toimituspäällikölle sähköpostitse. Jos ja kun ideallesi näytetään vihreää valoa, niin:
  3. Käytä ideantarkistuslistaamme ideasi kiteyttämiseen projektisuunnitelmaksi /ohjelmakonseptiksi. Tee myös viitteellinen ajolista/käsikirjoitus yhdestä jaksosta.
  4. Kun suunnitelmasi on saanut hyväksynnän, sovi vastuuopettajan kanssa projektissa hyödynnettävistä oppimateriaaleista ja toteuta ohjelmasarjasi /podcastisi. Mikäli niin sovitaan, osallistu välipalautteeseen ja kehitä ohjelmatyötäsi palautteen pohjalta.
  5. Laadi loppuraporttisi (n. 10 liuskaa) projektiopintojen yhteisten ohjeiden mukaan ja palauta se Moodlen kautta kurssin vastuuopettajalle.
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial