Opintosuunnistuksen logo

Opintosuunnistus

Opintosuunnistus on aulatapahtuma, jossa esitellään vapaasti valittavien opintojen tarjontaa ja muita opintomahdollisuuksia. Paikalla on tiedekuntien ja tutkinto-ohjelmien edustajia ja myös muita toimijoita kertomassa opiskelumahdollisuuksista ja vastailemassa opiskelijoiden kysymyksiin.

 

Opintosuunnistus Hervannan kampuksella tiistaina 5.11.2019, klo 10-14

Opintosuunnistus on järjestetty Hervannan kampuksella jo useana aikaisempana syksynä. Sen tavoitteena on auttaa opiskelijoita tekniikan alan opintoihin liittyvien valintojen tekemisessä, ja tapahtumassa ovat esillä Hervannassa opetettavat tekniikan alat.

Tapahtuman kohderyhmänä ovat 2. ja 3. vuoden opiskelijat, mutta kaikki opiskelijat ovat toki tervetulleita tapahtumaan!

Paikka: Sähkötalon aula

 

Opintosuunnistus keskustakampuksella keskiviikkona 6.11.2019, klo 10-14

Keskustakampuksella Opintosuunnistus järjestetään tänä vuonna ensimmäistä kertaa. Tapahtumassa ovat esillä alat, joiden opetus keskittyy keskustakampukselle. Kohderyhmänä ovat ensimmäisen vuoden opiskelijat, jotka alkavat suunnitella vapaasti valittavien opintojen valintojaan.

Vapaasti valittavien opintojen valinnat osaksi omia tutkinto-opintoja ovat tärkeitä päätöksiä, joten kannattaa tulla hakemaan tietoa opintomahdollisuuksista.

Keskustakampuksella uusilla opiskelijoilla on mahdollista keskustella esittelypisteillä myös pidemmälle opinnoissaan ehtineiden opiskelijoiden kanssa ja saada heiltä vertaistukea. Opinnoissaan pidemmälle ehtineet opiskelijat ovat jo vapaasti valittavien opintojen valintoja tehneet ja heillä on jo käytännön kokemusta niiden opiskelusta. 

Paikka: Päätalon pääaula sekä ala- ja yläaula

 

Yhteistä tapahtumille

Molempien tapahtumien esittelypisteiltä löytyvät myös kielikeskus ja Y-kampus esittelemässä opintotarjontaansa. Tarjolla on myös tietoa vaihto- ja ristiinopiskelumahdollisuuksista.

Tapahtuman ohjelmaan kuuluu molemmilla kampuksilla lisäksi opintopsykologin puheenvuoro, jonka tarkoituksena on antaa eväitä valintojen tekemisen tueksi. Tämän lisäksi ohjauspalveluilla on oma esittelypisteensä tapahtumassa.

 

Tapahtumien ohjelma

 

Tiistai 5.11. Hervannan kampus

Klo 10-14 Esittelypisteet Sähkötalon aulassa

Klo 11-12 Opintopsykologin puheenvuoro valintojen tekemisestä Rakennustalon tilassa RH215

 

Keskiviikko 6.11. Keskustakampus

Klo 10-14 Esittelypisteet Päätalon auloissa (pääaula, ylä- ja ala-aula)

Klo 11-12 Opintopsykologi Simo Ahosen puheenvuoro valintojen tekemisestä Päätalon Juhlasalissa.

Esittelypisteiden sijainnit Päätalossa:

Pääaula: EDU, MAB, ristiinopiskelupalvelu ja TAMK:n esittelypiste

Yläaula (Juhlasalin aula): ITC, SOC ja ohjauspalvelut 

Ala-aula: Kielikeskus, kv-mahdollisuudet ja Y-kampus

 

Vinkki: osallistu tapahtumaan molemmilla kampuksilla ja tule tutustumaan tarjolla oleviin opiskelumahdollisuuksiin yli tieteenalarajojen!

 

 

Opintosuunnistus Hervannan kampuksella

Tutustu etukäteen tiedekuntien ja tutkinto-ohjelmien vapaasti valittavien opintojen tarjontaan

Tietoa löytyy myös kielikeskuksen ja Y-kampuksen vapaasti valittavien opintojen tarjonnasta.

Tällä Opintosuunnistuksen sivulla kannattaa vierailla myös varsinaisten tapahtumien jälkeenkin, sillä sivulle lisätään linkkejä tietolähteisiin, puheenvuoroihin ja videoihin, joiden tarkoituksena on auttaa vapaasti valittavien opintojen valinnoissa.