Hyppää pääsisältöön

Kuinka löydän tietoa syksyn kursseista ja ilmoittaudun niille Keskustakampuksella ja Kaupin kampuksella?

Kuinka löydän tiedot syksyn opetustarjonnasta Keskustakampuksella

Etsimäni opintojakson opetustarjontatietoja ei löydy, mitä teen?

• Tarkista ensin opetussuunnitelmasta 2019-2020, että etsit opintojaksoa oikealla nimellä.
  • Jos etsimäsi jakson opetustietoja ei vieläkään löydy, ota yhteyttä tutkinto-ohjelmasi opintokoordinaattoriin (ohjaustahojen yhteystiedot) tai laita viesti tiedekunnan opintopalveluiden asiointiosoitteeseen (esim. xxx.opiskelu.tau@tuni.fi)
Informaatioteknilogian ja viestinnän tiedekunta itc.opiskelu.tau@tuni.fi
Kasvatustieteiden tiedekunta edu.opiskelu.tau@tuni.fi
Lääketieteen ja terveysteknologian tiedekunta met.opiskelu.tau@tuni.fi
Rakennetun ympäristön tiedekunta ben.opiskelu.tau@tuni.fi
Talouden ja johtamisen tiedekunta mab.opiskelu.tau@tuni.fi
Tekniikan ja luonnontieteiden tiedekunta ens.opiskelu.tau@tuni.fi
Yhteiskuntatieteiden tiedekunta soc.opiskelu.tau@tuni.fi

Miten ilmoittaudun kursseille?

• Kursseille ilmoittaudutaan entiseen tapaan NettiOpsussa, jossa opintojaksot on listattu tiedekunnittain. Opiskelijan työpöytä on käytössä edelleen.
  • Kurssi-ilmoittautumisten päättymispäivät löytyvät NettiOpsusta

Miten ilmoittaudun tekniikan alan tai TAMK:n kursseille?

Tarvitsen apua lukuvuoden 2019-2020 opintosuunnitelman laatimiseen, esim. KELAa varten, mitä teen?

• Tarkista löydätkö tarvittavat tiedot opetustarjonnasta tämän sivun ohjeiden mukaisesti.
  • Jos et löydä tarvittavia tietoja tai et ole varma esimerkiksi uusien ja vanhojen opintojaksojen vastaavuuksista, ota yhteyttä tutkinto-ohjelmasi opintokoordinaattoriin. (Tiedekuntakohtaisten ohjauspalveluiden yhteystiedot)

Mistä tiedän, mihin tiedekuntaan mikäkin tutkinto-ohjelma kuuluu?

• Oman tiedekuntasi voit tarkistaa esimerkiksi NettiOpsusta omista tiedoistasi.
  • Yliopiston kaikkien tutkinto-ohjelmien luettelo ja niiden sijoittuminen tiedekuntiin löytyy intrasta tiedostosta koulutusvastuun jakautuminen Tampereen yliopistossa.

Linkki pidempään tiedotteeseen: www.tuni.fi/fi/ajankohtaista/opiskelijan-verkkopalvelut-muutoksessa-kuinka-ilmoittaudun-ja-loydan-tietoa?navref=news-liftup-news-link