skip-to-main-content

Tulokset (1)

AVOP-palaute

TAMK

AVOP

AVOP on Ammattikorkeakoulujen valmistumisvaiheen opiskelijapalautekysely, jossa opiskelija arvioi ja antaa palautetta toteutuneesta koulutuksesta. Kyselyn tuloksia hyödynnetään sekä paikallisesti korkeakoulun oman toiminnan kehittämisessä että valtakunnallisesti koulutuksen ohjauksessa ja rahoituksessa. Kyselyn täyttävät kaikki ammattikorkeakouluista valmistuvat tutkinto-opiskelijat (paitsi Poliisiammattikorkeakoulu).

AVOP-palautteeseen vastaaminen

Kyselyyn vastataan osoitteessa https://avop.fi/fi

Palautteeseen kirjaudutaan HAKA-tunnuksilla. Jos olet kirjautuneena koneelle TAMKin käyttäjätunnuksella ja salasanalla, valitse alasvetovalikosta TAMK. Jos olet muualla kuin TAMKin verkossa, kirjaudu kyselyyn TAMKin käyttäjätunnuksella ja salasanalla.

Ongelmatilanteissa ota yhteyttä opintopalveluihin, opintotoimisto.tamk(at)tuni.fi.

HUOM! Opiskelijalla tulee olla tehtynä 80 % (AMK) tai 50 % (YAMK) tutkintoon vaadituista opintopisteistä ennen kuin vastaaminen kyselyyn on mahdollista.

AVOP-palautteeseen vastaamisen jälkeen ohjaudut suoraan sivulle, josta pääset suomen- tai englanninkieliselle tutkintotodistushakemuslomakkeelle. Jos et täytä tutkintotodistusanomusta heti opiskelijapalautteeseen vastaamisen jälkeen, ota tutkintotodistusanomuslinkki talteen esimerkiksi lähettämällä se itsellesi sähköpostilla.

Luotu
21-03-2019
Päivitetty
25-03-2019