Tulokset (1)

Uraohjaus

Sulje käsikirjan sivu
Yliopisto ja TAMK

TAMK

Urasuunnittelu on pitkäjänteistä, tavoitteellista toimintaa, joka vie sinua aina kohti seuraavaa tavoitettasi urapolullasi. Askeleita urapolun varrella voi opiskelujen aikana olla esimerkiksi sopivien harjoittelupaikkojen etsiminen, kesätyönhaku tai työpaikan löytäminen valmistumisen jälkeen. 

Oman urapolun suunnittelussa on tärkeää pohtia omia päämääriäsi ja toivietasi koskien tulevaa työuraa sekä kehittää omia työnhaku- ja työelämävalmiuksia. 

Henkilökohtainen uraohjaus

Uran suunnitteluun liittyy omien taitojesi ja osaamistesi pohtiminen, oman osaamisesi sanoittaminen ja markkinointi, työnhaun strategian määrittely ja työmarkkinoiden yleinen hahmottaminen. Autamme tässä kaikessa sinua TAMKin Työelämäpalveluissa ja voimme sopia kanssasi henkilökohtaisen uraohjausajan. 

Yhdessä voimme mm. viilata työnhaun asiakirjasi kuntoon, tehdä tai parannella Linkedin -profiiliasi ja pohtia yhdessä vahvuuksiasi ja oman osaamisesi sanoittamista. Voimme myös pohtia lähemmin sinun uratavoitteitasi ja keinoja niiden saavuttamiseksi. Autamme kaikessa, mikä auttaa juuri sinua urapolullasi eteenpäin. 

Ajan uraohjaukseen voit varata sinulle sopivana ajankohtana tämän linkin kautta: https://bit.ly/3b7C2wH

Meidät tavoittaa myös sähköpostitse: careerservices.tamk@tuni.fi

Opintojen suunnittelussa sinua auttavat parhaiten oman tutkinto-ohjelmasi opinto-ohjaajat. 

Vinkkejä urasuunnittelun tueksi

Urasuunnittelu on koko opinto- ja työelämäsi ajan jatkuva ajatusprosessi, jota teet jatkuvasti urapolkusi varrella. Omat unelmat ja tavoitteet voivat muuttua urapolun varrella ja onkin hyvä aina välillä pysähtyä pohtimaan mihin suuntaan olet menossa ja mitkä asiat ovat sinulle tärkeitä työssä. 

Urasuunnitteluun liittyviin teemoihin voit tutustua itsenäisesti esimerkiksi urapolulla.fi tai toissa.fi -sivustoilla, joista löydät erilaisia uratarinoita sekä tehtäviä urasuunnittelun tueksi. 

Luotu
21-02-2019
Päivitetty
02-07-2020