Tue laajaa ja monitieteistä koronatutkimustamme

Koronaviruspandemia koskettaa meitä suomalaisia, kuten koko maailman väestöä, monella tavalla ja tasolla. Viruksen vaikutukset näkyvät sairaaloissa, kodeissa, työpaikoilla ja katukuvassa. Koronakriisi on uhka sekä terveydelle että taloudelle. Se saa aikaan vakavia fyysisiä oireita ja myös yksinäisyyttä, turvattomuutta ja taloudellista ahdinkoa.

tue-koronatutkimusta kuva

Monimutkaisten ja laajojen ilmiöiden ratkaiseminen vaatii monitieteistä tutkimusta ja yhteistyötä, siksi tekniikka, terveys ja yhteiskunta – yhdessä.

Me Tampereen yliopistossa haluamme olla mukana pandemian leviämisen ehkäisemisessä ja sen aiheuttaman kärsimyksen torjunnassa kaikilla tieteemme kärkialoilla. Monitieteinen yhteistyömme on avainasemassa, kun etsitään ratkaisuja viruksen leviämisen tunnistamiseen tai etäyhteyksiin siirtyneen yhteiskunnan toimintakyvyn varmistamiseen. Pystymme auttamaan sairaaloiden ja kuntien henkilökuntaa koronaviruksen tartuntajäljitystyön kehittämisessä. Yliopistossamme on laajaa asiantuntemusta muun muassa rokotetutkimuksesta, terveyssosiologiasta, data analytiikasta, gerontologiasta ja kansainvälisestä terveyspolitiikasta. Osaamisemme kasvatustieteissä, nuorisotutkimuksessa ja yhteiskuntafilosofiassa avaa näkymiä epidemian vaikutuksista suomalaisten elämään.

Visiomme on tuottaa tekniikan, terveyden ja yhteiskunnan tutkimuksen yhteistyöllä tieteellisiä, liiketoiminnallisia ja yhteiskunnallisia läpimurtoja. Koronaviruspandemian leviämisen ehkäiseminen tarvitsee tutkimusta ja laajaa tiedemaailman yhteistyötä, kannata meitä tässä työssä ja lahjoita koronatutkimukseen."
 Juha Teperi, tutkimuksesta vastaava vararehtori

Liity kannatusjoukkueeseemme!

Voit tukea tutkijoiden ja opettajiemme työtä lahjoituksin. Tampereen yliopiston koronatutkimukselle osoitetut lahjoitukset suunnataan tukena eri alojen käynnissä oleviin sekä uusiin koronatutkimusprojekteihin. Lahjoitusvarojen käytön jakautumisesta päättää varainhankinnan periaatteiden mukaan yliopiston rehtori.

Yliopiston asiantuntijoita koronavirustilanteeseen

Tee lahjoitus näin

Lahjoitukset Tampereen yliopiston koronatutkimukselle voit tehdä tilisiirrolla seuraaville tileille:

FI24 1782 3000 0144 94, NDEAFIHH
FI35 8214 5710 0216 21, DABAFIHH
FI26 5730 0820 8699 45, OKOYFIHH

Saaja: Tampereen korkeakoulusäätiö sr

Viestikenttään toivomme seuraavat tiedot: lahjoittajan nimi, yhteystieto ja kohdennustieto korona. Huomioithan ystävällisesti, että vähintään 850 euron lahjoituksesta tulee täyttää lahjakirja. Näin varmistamme, että lahjoituksesi käsitellään verovähennyksissä asianmukaisella tavalla. Lataa lahjakirja (pdf)

Lisätiedot lahjoittajan verovähennyshyödyistä sekä rahankeräysluvasta >

• Päällikkö, varainhankinta ja sidosryhmäsuhteet Elina Suojanen-Laine
    p. 050 5476171