Hyppää pääsisältöön

Vuorineuvos Kari Neilimo

Julkaistu 12.11.2019
,
päivitetty 3.3.2021
Tampereen korkeakouluyhteisö
varainhankinta_karineilimo

Vuorineuvos, taloustieteiden tohtori Kari Neilimo on on toiminut Tampereen yliopiston hallituksen puheenjohtajana (2009-2012 ja 2017-2018) ja myös Tampereen korkeakouluyhteisön muodostaneen Tampere3-hankkeen strategisen ohjausryhmän puheenjohtajana.

Neilimo on toiminut liiketaloustieteen professorina Tampereen ja Lapin yliopistoissa sekä Lappeenrannan teknillisessä korkeakoulussa 1980- ja 1990-luvuilla. Neilimo on vieraillut luennoitsijana ja professorina useissa ulkomaisissa yliopistoissa. Neilimo muistetaan myös SOK:n pääjohtajakaudestaan sekä työstään Yleisradion hallituksen puheenjohtajana.

Hän on kokenut hallitusammattilainen ja maineikas johtajien kouluttaja. Hän toimii myös useiden yritysten hallituksen jäsenenä tai puheenjohtajana.

 

Kari Neilimo GEMBA-koulutusten artikkelissa: Uuden talouden ajan johtaja – nykyajan alkemisti?

Kannata meitä -teema nostaa esiin monialaisuutemme sekä laajat yhteistyöverkostomme

Varainhankintaa tehdään Tampereen yliopistossa tänä syksynä Kannata meitä -teemalla. Lahjoitukset mahdollistavat uusien tutkimusavausten tekemisen sekä antavat pitkäjänteistä tukea koulutukselle. Teema nostaa valokeilaan tekniikan, terveyden ja yhteiskunnan kärkialat ja tutkijat. Monialaisuuden lisäksi vahvuuksiamme ovat laajat yhteistyöverkostot ja tahtotilamme rakentaa kestävää maailmaa yhdessä ympäröivän yhteiskunnan kanssa.

Lahjoita yliopistolle -sivuille