Hymyileviä ihmisiä rivissä kädet toistensa harteilla.
Yksikkö

Tree – Jatkuvan oppimisen palvelut

Jatkuvan oppimisen palvelut yhdestä luukusta.

Vahva ammattitaito on kuin puu, joka muodostuu lujista tiedon juurista ja osaamisen säikeistä. Se säilyy vakaana, vaikka ympärillä myrskyäisi. Se säilyttää asemansa, vaikka maailma kuohuisi.

Ammattitaidon puun täytyy kuitenkin antaa muuttaa muotoaan ja kasvaa maailman mukana. Mitä kasvu ja jatkuva oppiminen sinulle tarkoittaa? Haluatko kasvaa ylöspäin, vahvistaen syviä tiedon juuriasi ja osaamisesi runkoa? Haluatko kasvattaa ammattitaitosi oksia uusiin suuntiin ja löytää itsestäsi uusia ulottuvuuksia? Vai haluatko kenties istuttaa aivan uuden taimen, joka kasvaa uudeksi osaamisen puuksi?

Oli vastauksesi mikä tahansa, korkeakoulussa pääset kasvamaan tavalla, joka pohjautuu aina ajankohtaiseen tutkittuun tietoon ja todellisen elämän näyttöön. Siksi meillä on nyt Tree. Yhteisen nimen alle yhdistyvät Tampereen yliopiston ja Tampereen ammattikorkeakoulun jatkuvan oppimisen palvelut, eli

Tree yhdistää vahvaan juuristoon uudet versot: asiakkaille tutut asiantuntijat ja laadukkaat koulutukset ovat täällä, koottuna yhdeksi, entistä helpommin hahmotettavaksi kokonaisuudeksi. Jatkuva oppiminen on mahdollista monin eri tavoin, ja riippumatta sen muodosta, ratkaisu on Tree.

Tutustu Tree - Jatkuvan oppimisen palveluiden tarjontaan!

Jatkuvan oppimisen palvelut – Kokoaa yhteen kaiken tarjontamme. Koulutukset ja palvelut, niin yksilöille kuin organisaatioille.

Täydennyskoulutus – Sinulle, joka haluat kehittää omaa osaamistasi.

Kehitä työyhteisöäsi – Sinulle ja teille, jotka haluatte vahvistua tiiminä ja varmistaa osaamisen nyt ja tulevaisuudessa.

Ajankohtaista