Hyppää pääsisältöön

Tampereen yliopiston hakijapalvelut

Tampereen yliopisto

Jos sinulla on kysyttävää Tampereen yliopiston koulutusmahdollisuuksista tai tutkinto-opiskelijaksi hakemisesta yliopistoon, tutustu Hae Tampereen yliopistoon -verkkosivuihin ja ota rohkeasti yhteyttä hakijapalveluihimme.

hakijapalvelut.tau [at] tuni.fi (hakijapalvelut[dot]tau[at]tuni[dot]fi)
Puhelin: 0294 520 400 (ma, ke ja to klo 12.00–14.00)

Poikkeukset aukioloaikoihin:

  • torstaina 11.7. puhelinpalvelu klo 12.00–15.00

Ethän lähetä arkaluontoisia (esim. lain mukaan salapidettäviä terveystietoja) tavallisella sähköpostilla. Jos kysymyksesi koskee valintakokeiden yksilöllisiä järjestelyjä, tutustu valintakokeiden yksilöllisten järjestelyjen ohjesivuun ja Turvapostin lähetysohjeisiin.

Palvelemme sinua sähköpostitse joka arkipäivä, myös puhelinpalvelun ollessa suljettuna. Vastaamme viesteihin pääsääntöisesti kolmen arkipäivän kuluessa.

Voit tulla tapaamaan meitä myös kampuksella varaamalla ajan etukäteen. Ajan varaamiseksi olethan yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse, kiitos!

Käyntiosoite:

Hakijapalvelut, keskustakampus
Kalevantie 4, Päätalo, 33100 Tampere


Postiosoite:

Tampereen yliopisto, Hakijapalvelut
33014 Tampereen yliopisto

Jos sinulla on kysyttävää Tampereen yliopiston avoimeen yliopistoon hakemisesta, tai jos olet jo Tampereen yliopiston opiskelija ja sinulla on kysyttävää opintoihisi liittyen, voit olla yhteydessä opintotoimistoon.

Etsitkö TAMKin hakijapalveluiden yhteystietoja?