TAMK Proakatemia

Proakatemia on Tampereen keskustassa, Finlaysonin alueella, sijaitseva innostava yhteisö. Täällä ovat vahvasti mukana opiskelijoiden ja valmentajien lisäksi alumnit ja alueen yritykset.

Sijainti ja yhteystiedot

Tampereen ammattikorkeakoulu
Proakatemia
Finlaysoninkuja 21 A
33210 Tampere

www.proakatemia.fi

Sijainti, Google Maps

Kulkuyhteydet

Proakatemialta on matkaa rautatieasemalle noin kilometri ja Keskustorille noin viisisataa metriä. Koska kaikki Tampereen paikallisliikenteen bussit kulkevat Keskustorin kautta, voit hypätä minkä tahansa bussin kyytiin, ja pääset perille.

Pysäköinti

Mikäli olet autoilija, löydät pysäköintipaikan keskustan parkkihalleista, joita ovat esimerkiksi P-Plevna tai P-Frenckell.

Esteettömyys

Proakatemian tilat ovat esteettömät. Finlaysoninkuja 19:n portaasta on kulku hissille ja hissiltä Proakatemian tiloihin.

Aukioloajat

Tule tutustumaan Proakatemiaan! Ovemme ovat yleensä avoinna arkisin klo 9–16, ja paikalla on opiskelijoita kertomassa Proakatemian toiminnasta.

Opiskelu Proakatemiassa

Proakatemiassa erikoistutaan yrittäjyyteen. Opiskelijat tulevat eri koulutuksista, suurin osa heistä liiketalouden sekä yrittäjyyden ja tiimijohtamisen tutkinto-ohjelmista. Proakatemiassa opiskelee myös tietojenkäsittelyn, palveluliiketoiminnan, fysioterapian ja sosiaalialan opiskelijoita. Proakatemiassa järjestetään yrittäjyyden ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon opetusta ja valmennusta.

Proakatemiassa ovat käytössä tiimioppimisen menetelmät, ja tiimiyrittäjillämme on vahva kansainvälinen verkosto. Vuodesta 1999 lähtien Proakatemiassa on perustettu yli 30 tiimiyritystä, ja vuosittain niitä perustetaan 3–4 lisää. Opiskelijoiden kanssa samoissa tiloissa Finlaysonilla työskentelee myös TAMKista valmistuneita, yrittäjinä jatkavia alumneja.

Ravintolat

Juveneksen ravintolassa Finlaysonilla opiskelijat voivat ruokailla lounasaikaan 20 % alennuksella normaalihinnasta. Alueella on myös useita muita ravintoloita ja kahviloita.