TAMK Mediapolis

Mediapolis on uudenlainen sisällöntuotannon ja ICT-alan keskus, jossa opiskelee noin 600 media-alan opiskelijaa. Heidän lisäkseen Mediapoliksessa työskentelee useita satoja ihmisiä eri yrityksissä, tunnetuimpana niistä Yle.

Sijainti ja yhteystiedot

Tampereen ammattikorkeakoulu
Mediapolis
Tohlopinranta 31
33270 Tampere
www.mediapolis.fi

Mediapolis asiakaspalvelu
(vain Mediapoliksen kiinteistöön liittyvät asiat)
puhelin 0400 789 740
info [at] mediapolis.fi

Sijainti, Google Maps

Kulkuyhteydet

Mediapolis sijaitsee Tampereen Tohlopissa, noin 6 kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Paikalle pääsee Tampereen joukkoliikenteen busseilla 8 ja 17. Sinulle kätevimmän reitin ja aikataulun löydät Repa Reittioppaasta.

Esteettömyys

Mediapoliksessa pääsee hissillä eri tiloihin. Rakennuksessa on myös pyörätuoliluiskia.

Aukioloajat

Mediapoliksen pääovet ovat auki ma–pe 7.30–18.00.

Opiskelu Mediapoliksessa

Huipputeknologia ja yhteisöllisyys antavat erinomaiset puitteet opinnoille. Opiskelijat pääsevät rakentamaan energisessä ilmapiirissä oman kasvutarinansa luomalla sisältöä erilaisiin medioihin. Mediapoliksessa opiskelijoiden on helppo solmia tärkeitä kontakteja yrityksiin, jotka toimivat saman katon alla.

Mediapoliksen tilasuunnittelussa on otettu huomioon yhteisöllisyys ja avoimuus: kontaktien luominen onnistuu vaikkapa kahvitauolla.

Tutustu Mediapoliksessa jo toimivien yrittäjien haastatteluihin: Tarinoita Kampukselta.

Palvelut ja ravintolat

Mediapoliksesta löytyvät opintojen kannalta tärkeät tukipalvelut, kuten IT-palvelut ja opintosihteeripalvelut. Siellä on oma kirjasto, ravintola Live Future, kahvilatiloja ja muun muassa oma elokuvateatteri.