heart stem cell research group

Uratarinoita

Yhteisöömme kuuluu lähes 5100 työntekijää erilaisissa tutkimus-, opetus- ja palvelutehtävissä. Yhteisömme on Suomen toiseksi suurin korkeakouluyhteisö ja työskentelemme tiiviissä yhteistyössä kaikilla eri kampuksilla.

Tälle sivulle on koottu työntekijöidemme tarinoita, joissa he itse kertovat työstään meillä.

 

Marika Vuorenmaa. Photo: TAMK

 

Koulutuspäällikkö Marika Vuorenmaa, TAMK

Marika Vuorenmaa aloitti TAMKissa innovaatioasiantuntijana. Vuoden sisällä hänen työnsä vaihtui koulutuspäälliköksi ammattikorkeakoulun Y-kampuksella. Y-kampus tarjoaa yrittäjyys- ja innovaatiopalveluita korkeakouluyhteisössä.

”Saan ideoita tähän työhön aiemmasta kokemuksestani Nokia Oyj:llä ja yrittäjänä. Y-kampus on korkeakoulun sisällä kasvuyritystä muistuttava ympäristö. Kehitämme jatkuvasti uusia tapoja tuoda yrittäjyyttä ja luovuutta osaksi nuorten osaamista. Tässäkin työssä on tärkeää kuunnella asiakasta ja elää muutama askel edellä aikaa!”

 

Leena Mäkelä. Photo: TAMK

Yliopettaja Leena Mäkelä, TAMK

TAMKin yliopettaja Leena Mäkelä tutkii ja kehittää media-alaa Mediapoliksessa.

”Mediapoliksessa teemme tiivistä yhteistyötä Yleisradion ja muiden yritysten kanssa. Kiinnostavinta tässä on molemminpuolinen oppiminen: pysymme hyvin kärryillä työelämän tarpeista ja opimme ammattilaisilta, mutta toisaalta myös oivallamme aikaisempaa paremmin, missä meillä on annettavaa.”

 

Erkki Brotkin. Photo: TAMK

Erikoissuunnittelija Erkki Brotkin, TAMK

Erkki Brotkin on päässyt ensimmäisten joukossa yhteisprojekteihin korkeakouluyhteisössä. Hän rakentaa korkeakouluyhteisön sähköisiä palveluja IT-yhteistoimintayksikössä rinnallaan kollegoja TAMKista ja yliopistolta.

”Minulle on tärkeää, että työ pystyy haastamaan päivittäin ja että työntekijöille annetaan mahdollisuus vaikuttaa siihen, mitä haluaa tehdä. Vielä ehkä tärkeämpää on se, että pääsee tekemään töitä näiden loistotyyppien parissa. Työkavereilta oppii joka päivä jotakin uutta ja aina on hyvä meininki päällä.”