Tiedekunta

Johtamisen ja talouden tiedekunta

Johtamisen ja talouden tiedekunnassa Tampereen yliopistossa opetamme kauppatieteitä, hallintotieteitä ja politiikan tutkimusta, ja tutkimme politiikkaa, taloutta, hallintoa, tietojohtamista ja tuotantotaloutta. Tiedekunnan muodostaa laaja-alainen tiedeyhteisö, johon kuuluu noin 3500 opiskelijaa ja yli 300 henkilökunnan edustajaa. Vahvuuteemme ja ainulaatuisemme perustuu perinteistä laaja-alaisempaan johtamisen ja talouden samanaikaiseen tarkasteluun. Tämän merkitys korostuu ympäröivän maailman verkostoituessa ja samalla komplisoituessa.  Johtamisen ja talouden tiedekunnassa työmme keskiössä on kansainvälisesti korkeatasoinen ja monitieteinen tutkimus ja opetus.

Tiedekunnassamme pyrimme etsimään totutut tieteenalarajat ylittäviä johtamisen ja talouden toimintamalleja, sekä kouluttamaan nopeasti muuttuvan maailman dynamiikkaa ymmärtäviä johtajia ja asiantuntijoita. Opetamme ajattelemaan yhteiskunnan kehitystä hallinnon, liiketoiminnan, politiikan ja teknologian muodostamana kokonaisuutena.

Tervetuloa keskustakampukselle ja Hervannan kampukselle.

Pinni