Hyppää pääsisältöön

Cuppi 2018 – Opetusteknologian ja uudistuvan opettajuuden koulutukset

Tampereen ammattikorkeakoulu

Opetusteknologia ja uudistuva opettajuus -koulutukset tarjoavat sinulle mahdollisuuden kehittää osaamistasi digitalisoituvan oppimisen parissa. Kokonaisuus sisältää viisi moduulia. Moduulien tarkemmat kuvaukset ja aikataulut ovat Moduulit-otsikon alla.

Järjestämme koulutuksia sekä TAMKin henkilöstölle ja ammatillisen opettajakorkeakoulun (TAOK) opiskelijoille, että ulkopuolisille koulutusryhmille. Valmiin tarjonnan lisäksi järjestämme räätälöityjä koulutuksia erilaisiin tarpeisiin.

Suoritetuista koulutuksista ei yleensä anneta todistuksia, vaan saavutat digitaalisia osaamismerkkejä (badge). Osaamismerkit tulee liittää hyväksilukuhakemukseen kriteerit sisältävänä linkkinä ja/tai kuvana omasta osaamismerkipassista.

Kuinka pääsen mukaan?

Tampereen ammattikorkeakoulun henkilöstö

Ilmoittautuminen tapahtuu moduulikohtaisesti kirjautumalla Moodle-kurssille tai ottamatta yhteyttä koulutuksen vastuuhenkilöön. Tiedotamme koulutusten toteutuksista intrassa.

Muut ryhmät

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä tiimillesi sopiva koulutuspaketti!