Hyppää pääsisältöön

Verkostoidu tutkijakoulun tapahtumissa

Tutkijakoulu järjestää säännöllisiä tapahtumia, joissa saat tietoa, työvälineitä ja mahdollisuuksia yhteistyöhön. Tapahtumat on suunnattu juuri väitöskirjatutkijoiden tarpeisiin. Keskustelemme ajankohtaisista aiheista, tutkimuksen tekemisestä, hyvinvoinnista ja tohtoreiden työllistymisestä väitöksen jälkeen. Kurssiemme lisäksi avoimilla luennoillamme tapaat muita jatko-opiskelijoita ja verkostoidut. Tapahtumiin on usein mahdollista osallistua myös verkossa.

Orientaatiopäivä

Tutkijakoulu järjestää aloittaville väitöskirjatutkijoille aina orientaatiopäivän. Kerromme tohtoriopintojen kurssitarjonnasta ja Tampereen yliopistosta tutkimusympäristönä. Lisäksi keskustelemme väitöskirjan ohjauksesta, rahoituksesta ja käytössäsi olevista palveluista. Orientaatiopäivän materiaaleihin ja videoihin voit palata kaikissa opintojesi vaiheissa.

Avoimet luennot väitöskirjatutkijoille

Järjestämme avoimia luentoja ympäri lukuvuoden väitöskirjatutkimukseen kiinteästi liittyvistä teemoista, kuten tieteellisen artikkelin, väitöskirja yhteenvedon tai monografian kirjoittamisesta. Saat tilaisuuksissa tietoa ja työkaluja tutkimukseen vierailevilta puhujilta, tutkijakoulun asiantuntijoilta ja vertaisiltasi.

Avoin Teams-ryhmä kaikille väitöskirjatutkijoille

Tutkijakoulu kutsuu kaikki väitöskirjatutkijat liittymään avoimeen ja aktiiviseen virtuaaliryhmään Teamsissä. Ryhmässä jaetaan muun muassa kuukausittainen tapahtumia ja koulutuksia kokoava uutiskirje, vinkkejä ja väitöskirjatutkijan arkea hyödyttävää tietoa.

Väitöskirjaohjaajien kahvit

Väitöskirjan ohjaajille suunnatut kahvitilaisuudet ovat kohtaamispaikkoja ohjaajille. Asiantuntija-alustuksissa ja tietoiskuissa kerromme ohjauksen uusista välineistä ja väitöskirjaohjauksen tuesta. Keskustelut ovat oiva mahdollisuus vahvistaa omaa ja yhteistä ohjausosaamista sekä kuulla viimeisintä tietoa tohtorikoulutuksesta.

Oletko jo Tampereen yliopiston väitöskirjatutkija?

Katso tapahtumien ajankohdat, teemat ja vierailevat puhujat intranetistä tai tutkijakoulun Teams-ryhmästä TG-Doctoral School. Nähdään kampuksilla ja verkossa!