Hyppää pääsisältöön

Verkostoidu tutkijakoulun tapahtumissa

Tutkijakoulu järjestää säännöllisiä tapahtumia, joissa saat tietoa, työvälineitä ja mahdollisuuksia yhteistyöhön. Tapahtumat on suunnattu juuri väitöskirjatutkijoiden tarpeisiin. Keskustelemme ajankohtaisista aiheista, tutkimuksen tekemisestä ja tohtoreiden työllistymisestä väitöksen jälkeen. Esimerkiksi kuukausittaisilla aamukahveillamme tapaat muita jatko-opiskelijoita ja verkostoidut. Tapahtumiin on mahdollista osallistua myös verkossa.

Orientaatiopäivä

Tutkijakoulu järjestää aloittaville väitöskirjatutkijoille aina orientaatiopäivän. Kerromme tohtoriopintojen kurssitarjonnasta ja Tampereen yliopistosta tutkimusympäristönä. Lisäksi keskustelemme väitöskirjan ohjauksesta, rahoituksesta ja käytössäsi olevista palveluista. Orientaatiopäivän materiaaleihin ja videoihin voit palata kaikissa opintojesi vaiheissa.

A hand holding a coffee cup against a snowy background

Aamukahvit väitöskirjatutkijoille

Järjestämme aamukahvit kuukausittain väitöskirjatutkijoiden arkeen kiinteästi liittyvistä teemoista. Aamukahveilla saat tietoa ja työkaluja tutkimukseen vierailevilta puhujilta, tutkijakoulun asiantuntijoilta ja vertaisiltasi.

People are walking side by side on the corridor of the University.

Mobility Café – kansainvälisen liikkuvuuden tapahtuma

Tutkijakoulu järjestää väitöskirjatutkijoille vähintään kerran lukuvuodessa tapahtuman, jossa keskustellaan kansainvälisestä liikkuvuudesta. Yliopiston asiantuntijat kertovat sinulle rahoitusmahdollisuuksista ja antavat tukea liikkuvuuteen. Lisäksi kuulet vertaistesi kokemuksia siitä, miten, milloin ja miksi on hyödyllistä lähteä vaihtoon väitöskirjatutkijana.

Koskipuisto

Väitöskirjaohjaajien kahvit

Väitöskirjaohjaajille suunnatut kahvitilaisuudet ovat kohtaamispaikkoja ohjaajille. Asiantuntija-alustuksissa ja tietoiskuissa kerromme ohjauksen uusista välineistä ja väitöskirjaohjauksen tuesta. Keskustelut ovat oiva mahdollisuus vahvistaa omaa ja yhteistä ohjausosaamista sekä kuulla viimeisintä tietoa tohtorikoulutuksesta.

Oletko jo Tampereen yliopiston väitöskirjatutkija?

Katso tapahtumien ajankohdat, teemat ja vierailevat puhujat intranetistä tai tutkijakoulun Teams-ryhmästä. Nähdään kampuksilla ja verkossa!