Hyppää pääsisältöön

Selvitämme änkyttävien henkilöiden kokemuksia työelämästä – osallistu tutkimukseen!

Tampereen yliopisto
Projektin kesto10.6.2024–31.8.2024
KärkialueYhteiskunta

Etsimme yli 18-vuotiaita änkyttäviä henkilöitä tutkimukseen, jossa selvitämme työikäisten änkyttävien henkilöiden kokemuksia änkytyksen vaikutuksista työelämään. Tutkimus toteutetaan sähköisellä kyselyllä.  

Tutkimus on osa Koneen säätiön rahoittamaa Tampereen yliopiston kolmivuotista (2024–2027) tutkimushanketta ”Puheen monimuotoisuus ja siihen kohdistuvat yhteiskunnalliset asenteet”. Tutkimus on osa FM Johanna Nissisen väitöskirjatutkimusta. Kysely on avoinna 10.6.- 31.8.2024.  

Tutkimuskyselyyn vastaaminen vie noin 10 minuuttia. Kyselyyn vastataan anonyymisti.  

Olet sopiva osallistuja tutkimukseen, jos:

  • Olet yli 18-vuotias 

  • Änkytät

  • Olet tällä hetkellä mukana työelämässä tai sinulla on aiempaa kokemusta työelämästä (myös kesätyö tai muu osa-aikatyö)  

 

Tutkimusta koskevat tarkemmat tiedot löydät tutkimustiedotteesta TUTKIMUSTIEDOTE 

Henkilötietojen ja tutkimusaineiston käsittelyä koskevat tiedot löydät tietosuojaselosteesta TIETOSUOJASELOSTE 

Annat kirjallisen suostumuksesi tutkimukseen osallistumiseksi vastaamalla sähköiseen kyselyyn. Tutkimuksessa ei kerätä nimitietoja KYSELY 

Tutkimuksen tuloksia käsitellään ryhmätasolla, eikä yksittäistä vastaajaa ole mahdollista tunnistaa tuloksista. Tulokset julkaistaan hankkeen tutkijoiden kansainvälisissä vertaisarvioiduissa julkaisuissa sekä osana FM Johanna Nissisen artikkelimuotoista väitöskirjaa. 

 

TUTKIMUSTIEDOTE

TIETOSUOJASELOSTE 

KYSELY 

 

Tutkimusrahoitus

Koneen Säätiö