Hyppää pääsisältöön

Enhancing Competences of Sustainable Waste Management in Russian and Kazakh HEIs - EduEnvi

Tampereen ammattikorkeakoulu
15.10.2017–31.12.2021
tamk area of focusOppiminen työelämässä ja kansainvälisissä verkostoissa

Projektissa kehitetään ja modernisoidaan Venäjän ja Kazakstanin korkeakoulutusta ympäristönsuojelun alalla. Kapasiteetin vahvistamista toteutetaan konkreettisesti kehittämällä partnerimaiden koulutusohjelmia ja opetussuunnitelmia kestävän jätteenkäsittelyn teemoissa. Tämän lisäksi partnerikorkeakoulujen henkilöstöä perehdytetään uusimpiin pedagogisiin e-oppimismenetelmiin sekä yliopistojen ja yritysten välisen yhteistyön tehostamiseen liittyviin menetelmiin.

Projektin aikana rakennetaan 8 avointa verkkomodulia kestävästä jätteenkäsittelystä osana Venäjän ja Kazakstanin maisteriohjelmien opintokokonaisuutta. Verkkokurssit pilotoidaan partnerimaiden yliopistoissa.

Tavoite ja tehtävät

TAMK koordinoi projektia ja toimii e-oppimisen vahvana asiantuntijana. Partnereina Venäjältä ovat ITMO University, Ural Federal University ja University of Tyumen. Partnereina Kazakstanista ovat Al-Farabi Kazakh national University, Shokan Ualikhanov Kokshetau State University ja South Kazakhstan State University sekä opetusministeriö. Lisäksi eurooppalaisina partnereina mukana ovat Espanjasta Universidad de Valladolid ja Tanskasta UCL University College.


Rahoituslähde

Erasmus+ Capacity Building (CBHE)

Yhteyshenkilöt

Ella Kallio
ella.kallio [at] tuni.fi