Projekti

Enhancing Competences of Sustainable Waste Management in Russian and Kazakh HEIs

Projektissa kehitetään ja modernisoidaan Venäjän ja Kazakstanin korkeakoulutusta ympäristönsuojelun alalla. Koulutusohjelmia ja opetussuunnitelmia tullaan kehittämään kestävän jätteenkäsittelyn teemoissa. Henkilöstöt perehdytetään uusimpiin pedagogisiin e-oppimismenetelmiin sekä yliopistojen ja yritysten välisen yhteistyön tehostamiseen liittyviin menetelmiin.

Projektin aikana rakennetaan 8 avointa verkkokurssia kestävästä jätteenkäsittelystä osana Venäjän ja Kazakstanin maisteriohjelmien opintokokonaisuutta. Verkkokurssit tullaan pilotoimaan partnerimaiden yliopistoissa.

Tavoite ja tehtävät

TAMK koordinoi projektia ja toimii e-oppimisen vahvana asiantuntijana. Partnereina Venäjältä ovat ITMO University, Ural Federal University, University of Tyumen sekä jätehuollonalan yritys Specavtobaza. Partnereina Kazakstanista ovat Al-Farabi Kazakh national University, Shokan Ualikhanov Kokshetau State University ja South Kazakhstan State University sekä opetusministeriö. Lisäksi eurooppalaisina partnereina mukana ovat Espanjasta Universidad de Valladolid ja Tanskasta Erhvervsakademiet Lillebaelt.

Rahoituslähde

Erasmus + Capacity Building