Hyppää pääsisältöön

Ympäristönäytteenottajan sertifiointiin liityvä tentti. Vesinäytteenotto ja -mittaus sekä Maaperä- ja jäteympäristöt -erikoistumisalojen uusinta- ja ylläpitotentit.

Tampereen ammattikorkeakoulu

Toteutusaika

12.5.22 Klo12-17

Hakuaika

6.4.2022-3.5.2022

380,00-900,00 Hinta riippuu suoritettavasta tentistä

Kampus

TAMK Pääkampus

Kaupunki

Tampere

Koulutusala

Rakentaminen

Järjestävä yksikkö

Tree – Jatkuvan oppimisen palvelut

Opetustapa

Monimuoto-opetus

Opintojen taso

Muut opinnot

Ympäristönäytteenottajan sertifiointiin liityvä tentti– Maaperä- ja jäteympäristöjen näytteenottoon erikoistuminen

Sertifioi osaamisesi maaperänäytteiden ja kiinteän jätteen näytteenottajana. Suoritettuasi tentin sinulla on mahdollisuus hakea ympäristönäytteenottajan henkilösertifiointia Suomen ympäristökeskukselta (SYKE).

Tavoite

Uusinta - ja ylläpitotentin tavoitteena on saada tiedolliset valmiudet ympäristönäytteenoton sertifiointia (maaperä- ja jäteympäristöt) varten.

Tentti toteutetaan Moodle-oppimisympäristössä.

TAMK Kuntokatu 3, TAMPERE

Suorituskriteeri: Tentti tulee läpäistä. Läpäisyraja on 70% vastauksista oikein.

Ympäristönäytteenottajan sertifiointikoulutus.