main-bg-emba-velimatti

Yksilöllisesti räätälöitävä Executive MBA in Business Renewal

main-bg-emba-velimatti

#OmaEMBA

Executive MBA in Business Renewal on Executive MBA Tampere -tuoteperheen yksilöllisimmin räätälöitävä ohjelma. Se on tarkoitettu sinulle, joka haluat rakentaa oman EMBA-ohjelmasi hyödyntäen Suomen laajinta EMBA-ohjelmien sisältövalikoimaa sekä yliopistomme monialaisia verkostoja.

Yhdessä sinulle nimetyn Educoachin kanssa suunnittelet omiin osaamistavoitteisiisi ja aikatauluihisi sopivat EMBA-opinnot.

Mitä ohjelma edellyttää sinulta?

• Tavoitteellisuutta ja itseohjautuvuutta
  • Kykyä tunnistaa omat oppimistavoitteet
  • Rohkeutta hyödyntää uudenlaisia oppimisen muotoja
  • Luovuutta ja ennakkoluulottomuutta

Tämä koulutus on yksi EMBA Tampere –tuoteperheen seitsemästä EMBA-ohjelmasta. Tuoteperheen johtamisohjelmat tarjoavat aktiivisen ja monialaisen oppimisympäristön johtajana kehittymiseen ja organisaation johtamiseen. Tutustu muihin EMBA-ohjelmiimme ja valinnaisten opintojen tarjontaan.

Olen saanut koulutuksesta uusia ideoita paitsi liiketoimintaan myös siihen, miten tämän tyyppistä organisaatiota johdetaan. Monet henkilöt yrityksessämme ovat innostuneet tuomistani asioista ja ajatuksista, ja olemme kokeilleet niitä ja vieneet toimintatapoja ja liikeideoita jo käytäntöönkin. Koulutuksesta saamani anti on vienyt yritystä ison askeleen eteenpäin kohti nykyaikaisempaa yritystä.
Veli-Matti Viitanen: Räätälöitävä ohjelma tarjoaa osuvat sisällöt