Man holding compass in his hand
Täydennyskoulutus

Yksilöllinen johtajuusvalmennus

Coaching on koettu vaikuttavaksi keinoksi kehittää omaa johtajuutta

Coaching tarjoaa johtajalle yksilöllisen foorumin sparrata luottamuksellisesti omia ajatuksiaan, työstää työstä nousevia haasteita sekä tutkia ja kehittää omaa johtajuuttaan.

Coaching tukee myös työssä jaksamista ja työnhallintaa ja prosessi vahvistaa coachattavan valmentavaa johtamisotetta.

Yksilöllisen johtajuusvalmennuksen on läpikäynyt jo 100 johtajaa!

Yksilölliseen johtajuusvalmennukseen on jatkuva haku ja valmennusprosessi käynnistetään osallistujan ja coachin yhteisesti sopimana ajankohtana.


Tämä koulutus soveltuu EMBA Tampere- valinnaisiin opintoihin. EMBA Tampere -tuoteperheen johtamisohjelmat tarjoavat aktiivisen ja monialaisen oppimisympäristön johtajana kehittymiseen ja organisaation johtamiseen. Tutustu koko valinnaisten opintojen tarjontaan sekä EMBA-ohjelmiin.

Coaching tarjoaa johtajalle mahdollisuuden pysähtyä oman johtajuuden ja johtamistilanteiden äärelle. Samalla tietoisuus omista vahvuuksista ja voimavaroista lisääntyy, mikä tukee paitsi tuloksellisuutta myös palautumista ja hyvinvointia.
Coaching – paikka pysähtyä ja ajatella ääneen
Nyt elämme maailmassa, jossa on kova kysyntä johtamiselle. Tarvitaan uudenlaista johtajuutta, joka vie epävarmuudessa elävät työyhteisöt ja organisaatiot tulevaisuuteen. Jälleen pitää aukoa uusia uria, mutta tällä kertaa retkelle pitää lähteä yhdessä ja maaliin tulla joukkueena. Asiantunteville johtajille on kova kysyntä.
Johtavasta asiantuntijasta asiantuntevaksi johtajaksi