TAMK Valintakokeet, kevät 2019

Tältä sivulta saat lisätietoja TAMKin kevään 2019 valintakokeisiin liittyen.

TAMK noudattaa ammattikorkeakoulujen valtakunnallista suositusta ja lähettää valintakoekutsun vain tiettyjen hakukohteiden valintakokeisiin. Osaan valintakokeista osallistuvat kaikki hakukelpoiset hakijat ilman erillistä kutsua. Tällä sivulla kerrotaan, minkä hakukohteen hakijat saavat valintakoekutsun ja minkä eivät. Lisäksi sivulle on koottu ohjeet niiden hakukohteiden hakijoille, joille kutsua ei lähetetä. 

TAMKin kevään 2019 valintakoepäivät löydät kootusti täältä.
Yleistä infoa ja tietoa valintakokeiden erityisjärjestelyistä löydät sivulta Valintakokeet.

Valintakoekutsut lähetetään hakijoille sähköpostitse seuraavissa hakukohteissa noin viikkoa ennen valintakoepäivää:

 • Kulttuurialan hakukohteet
 • Sosiaali- ja terveysalan hakukohteet
 • Tradenomi (AMK), Yrittäjyys ja tiimijohtaminen, päivätoteutus
 • Osa monimuotototeutuksista (liiketalous, laboratoriotekniikka, restonomi)
 • Kaikki ylempään AMK-tutkintoon johtavat tutkinto-ohjelmat, joilla on valintakoe/haastattelu osana valintaa.

Jos olet hakenut vain yllä mainittuihin hakukohteisiin seuraa sähköpostiasi ja muista tarkistaa myös roskaopostikansiosi.

Hakukohteet, joihin ei lähetetä kutsua
Osaan valintakokeista sinun tulee osallistua omatoimisesti. Sinun tulee osallistua valintakokeeseen siinä ammattikorkeakoulussa, jonka hakukohde on sinulla saman valintakoeryhmän ylimpänä hakutoiveena.

Valintakoekutsuja ei lähetetä seuraavien hakukohteiden hakijoille:

 • Insinööri (AMK), päivätoteutukset
 • Insinööri (AMK), Talotekniikka, monimuotototeutus
 • Metsätalousinsinööri (AMK), päivätoteutus
 • Rakennusarkkitehti (AMK), päivätoteutus
 • Restonomi (AMK), päivätoteutus
 • Tradenomi (AMK), Liiketalous, päivätoteutus
 • Tradenomi (AMK), Tietojenkäsittely, päivätoteutus

Alta löydät kunkin alan tarkemmat ohjeet valintakokeeseen tulemisesta. Tutustu niihin tarkasti.

Kaikki TAMKin kevään 2019 hakukohteet löydät tästä linkistä.

Valintakokeiden pisteet ja arviointi

Jos sinulla on kysyttävää valintakokeen tai ennakkotehtävän kokonaispisteistä tulosten julkaisun jälkeen ole ensin yhteydessä TAMKin hakijapalveluihin: hakijapalvelut.tamk(a)tuni.fi. Jos sinulla on tämän jälkeen kysyttävää TAMKissa suoritetun valintakokeen tai ennakkotehtävän arvioinnista, katso yhteystiedot täältä (linkki päivitetään kevään aikana).

Tarkemmat valtakunnallisen valintakokeen ohjeet

Insinööri (AMK)

Tekniikan alan valtakunnallinen valintakoe
Hakukohteet ovat mukana ammattikorkeakoulujen valtakunnallisessa tekniikan alan valintakoeyhteistyössä. Tulos hyväksytään sellaisenaan kaikkiin valintakoeyhteistyössä mukana oleviin insinööri- ja laboratorioanalyytikkokoulutuksen, rakennusmestarikoulutuksen, rakennusarkkitehtikoulutuksen sekä merenkulkualan hakutoiveisiin.

Valintakokeen aika ja paikka
Valintakoe on keskiviikkona 29.5.2019 kello 10.00 - 12.30 Tampereen ammattikorkeakoululla osoitteessa Kuntokatu 3 / Teiskontie 33, Tampere. Sisäänkäynti on Teiskontien puoleisista ovista. Löydät kartan ja tietoja kulkuyhteyksistä Tampereen korkeakouluyhteisön nettisivuilta. Kokeesta voi poistua aikaisintaan kello 11.00.

Ilmoittautuminen valintakokeeseen
Sinun tulee ilmoittautua valintakokeeseen Teiskontien puoleisessa aulassa kello 8.45 - 9.45. Välttääksesi ruuhkan, saavuthan hyvissä ajoin paikalle.

Ilmoittautumisen yhteydessä selviävät koetilan sijainti ja tarkemmat ohjeet.

Ota mukaan

 • lyijykynä, kumi ja viivoitin
 • valokuvallinen todistus henkilöllisyyden todentamiseksi
 • kello, jos haluat seurata ajan kulumista (puhelin ei saa olla käytössä kokeen aikana)
 • Huom! Laskinta ei valintakokeessa saa käyttää.

Pysäköinti ja julkinen liikenne

Huomaathan, että TAMKin kiinteistön alueella pysäköinti on luvanvaraista. TAMKilla on muutama vieraspaikka, joiden maksaminen on mahdollista ainoastaan Easypark- ja Parkman-mobiilisovelluksilla. TAYSin sydänsairaalalla on pysäköintihalli Kuntokadun toisella puolella. Suosittelemme käyttämään busseja, jotka kulkevat Teiskontietä. Löydät Tampereen joukkoliikenteen aikataulut ja Repa reittioppaan osoitteesta http://aikataulut.tampere.fi/.

Ruokailu
Opiskelijaravintola on avoinna valintakoepäivänä.

Lisätietoa valintakokeen sisällöstä

Lisätietoja hakuohjeista ja valintakokeista löydät nettisivuilta ja Opintopolku.fi -sivustolta hakukohteen hakuohjeista Valintaperusteet ja pääsykokeet -välilehdeltä. Täältä löydät vanhoja tekniikan alan valintakokeita ratkaisuineen.

Suomen- ja ruotsinkielisen tekniikan alan valtakunnalliseen valintakokeeseen tulee ennakkoaineisto, joka on luettavissa netissä kaksi viikkoa ennen koetta. Ennakkoaineisto luettavissa täältä: http://teliennakko.metropolia.fi/

Kielitaidon osoittaminen
Suomen kielikoe järjestetään hakijalle, jonka äidinkieli ja/tai koulusivistyskieli on eri kuin opetuskieli (suomi). Kielikokeen tulee olla hyväksytysti suoritettu, jotta voit tulla valituksi koulutukseen.

TAMKin suomen kielen B2-taitotasoa testaava koe järjestetään maanantaina 3.6.2019 hakijoillejoiden äidinkieli tai koulusivistyskieli on eri kuin opetuskieli suomi

Mikäli sinulla on jo virallinen todistus suomen kielen B2-taitotason suorittamisesta, tuo todistus ja kopio siitä mukanasi jo tekniikan valtakunnalliseen valintakokeeseen 29.5.

Yhteystiedot

 • Opintoasiainkoordinaattorit: Anne Kulmala puh. 0400 991 236, Johanna Nilkku puh. 040 801 6255, Reetta Palander puh. 040 8016 254 ja Mervi Tikkanen puh. 050 311 9735
 • Opinto-ohjaajat: Merja Hanhimäki puh. 040 836 3178, Petri Murtomaa puh. 050 570 2289 ja Anja Salo puh. 040 801 6440

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@tuni.fi

Metsätalousinsinööri (AMK)

Luonnonvara-alan valtakunnallinen valintakoe
Hakukohde on mukana ammattikorkeakoulujen valtakunnallisessa luonnonvara-alan valintakoeyhteistyössä. Tulos hyväksytään sellaisenaan kaikkiin valintakoeyhteistyössä mukana oleviin luonnonvara-alan hakutoiveisiin.

Valintakokeen aika ja paikka
Valintakoe on keskiviikkona 5.6.2019 kello 9.00 - 14.00 Tampereen ammattikorkeakoululla osoitteessa Kuntokatu 3 / Teiskontie 33, Tampere. Sisäänkäynti on Teiskontien puoleisista ovista. Löydät kartan ja tietoja kulkuyhteyksistä Tampereen korkeakouluyhteisön nettisivuilta.

Ilmoittautuminen valintakokeeseen
Sinun tulee ilmoittautua valintakokeeseen Teiskontien puoleisessa aulassa kello 8.00-8.50. Välttääksesi ruuhkan, saavuthan hyvissä ajoin paikalle.

Ilmoittautumisen yhteydessä selviävät koetilan sijainti ja tarkemmat ohjeet.

Valintakokeen aikataulu
Klo 9.00-11.00 Viestintä (poistua saa aikaisintaan klo 9.30)
Klo 12.00-14.00 Matematiikka (poistua saa aikaisintaan klo 12.30)

Ota mukaan

 • lyijykynä ja kumi
 • valokuvallinen todistus henkilöllisyyden todentamiseksi
 • kello, jos haluat seurata ajan kulumista
 • Huom! Laskinta, matematiikan taulukoita, sanakirjaa tai matkapuhelinta ei kokeen aikana saa käyttää.

Ennakkoaineisto
Luonnonvara-alan valtakunnalliseen valintakokeeseen on käytössä ennakkoaineisto. Kokeen voi suorittaa suomen tai ruotsin kielellä.

Ennakkoaineisto saa olla mukana valintakokeessa, ja siinä saa olla merkintöjä. Ylimääräisiä papereita ei saa olla. Jos ylimääräisiä papereita löytyy, hakijan suoritus hylätään. Ennakkoaineistoa ei ole saatavilla valintakoetilaisuudessa, joten tulosta se itsellesi mukaan koetilaisuuteen.

Matematiikan koe testaa loogista päättelykykyä ja matematiikan soveltamista.

Lisätietoa valintakokeen sisällöstä
Lisätietoja hakuohjeista ja valintakokeista löydät nettisivuilta ja Opintopolku.fi -sivustolta hakukohteen hakuohjeista Valintaperusteet ja pääsykokeet -välilehdeltä.

Pysäköinti ja julkinen liikenne
Huomaathan, että TAMKin kiinteistön alueella pysäköinti on luvanvaraista. TAMKilla on muutama vieraspaikka, joiden maksaminen on mahdollista ainoastaan Easypark- ja Parkman-mobiilisovelluksilla. TAYSin sydänsairaalalla on pysäköintihalli Kuntokadun toisella puolella. Suosittelemme käyttämään busseja, jotka kulkevat Teiskontietä. Löydät Tampereen joukkoliikenteen aikataulut ja Repa reittioppaan osoitteesta http://aikataulut.tampere.fi/.

Ruokailu
Opiskelijaravintola on avoinna valintakoepäivänä.

Yhteystiedot

 • Opintoasiainkoordinaattori: Satu Kelhä puh. 040 801 6251
 • Opinto-ohjaaja: Merja Hanhimäki puh. 040 836 3178

Rakennusarkkitehti (AMK)

Valintakoeyhteistyö
Hakukohde on mukana ammattikorkeakoulujen valtakunnallisessa tekniikan alan valintakoeyhteistyössä. Tulos hyväksytään sellaisenaan kaikkiin valintakoeyhteistyössä mukana oleviin insinööri- ja laboratorioanalyytikkokoulutuksen, rakennusmestarikoulutuksen, rakennusarkkitehtikoulutuksen sekä merenkulkualan hakutoiveisiin.

Ammattikorkeakoulujen rakennusarkkitehdin tutkinto-ohjelmat ovat keskenään valtakunnallisessa valintakoeyhteistyössä. Soveltuvuuskokeen tulos hyväksytään sellaisenaan kaikkiin rakennusarkkitehdin hakutoiveisiin.

Rakennusarkkitehtien valintakoe on kaksivaiheinen. Jokaisen hakijan tulee osallistua sekä tekniikan ja liikenteen alan kokeeseen 29.5.2019 (katso erillinen ohje yltä) että rakennusarkkitehdin soveltuvuuskokeeseen 31.5.2019. Hakijalta tarkistetaan soveltuvuuskokeeseen ilmoittautumisen yhteydessä, että hän on suorittanut myös tekniikan alan valtakunnallisen kokeen.

 1. Tekniikan alan valtakunnallinen valintakoe
  Valintakoe on keskiviikkona 29.5.2019 kello 10.00 - 12.30 Kokeesta voi poistua aikaisintaan kello 11.00.

  Ilmoittautuminen valintakokeeseen
  Sinun tulee ilmoittautua valintakokeeseen Teiskontien puoleisessa aulassa kello 8.45 - 9.45. Välttääksesi ruuhkan, saavuthan hyvissä ajoin paikalle. Ilmoittautumisen yhteydessä selviävät koetilan sijainti ja tarkemmat ohjeet.

  Ota mukaan
  - lyijykynä, kumi ja viivoitin
  - Kuvalla varustettu henkilöllisyystodistus
  - kello, jos haluat seurata ajan kulumista (puhelin ei saa olla käytössä kokeen aikana)
  - Huom! Laskinta ei valintakokeessa saa käyttää.
   
 2. Rakennusarkkitehtikoulutuksen soveltuvuuskoe
  Valintakoe on perjantaina 31.5.2019. Ilmoittautuminen kello 8.30. Välttääksesi ruuhkan, saavu hyvissä ajoin paikalle. Soveltuvuuskokeet pidetään kello 9.00 - 16.30, tauko 12.00 - 13.15.

  Ota mukaan
  - Kuvalla varustettu henkilöllisyystodistus
  - Lyijykyniä (eri kovuuksia ja vahvuuksia), kumi ja säiliöllinen teroitin, viivoitin ja puuvärit (minimissään 12 väriä, sisältäen päävärit).
  - Ei muita välineitä (esimerkiksi harppia) eikä piirustuspaperia. Piirustuspaperit ja apupaperit annetaan koepaikalla.

Matkapuhelin ei saa olla esillä kokeen aikana ja sen on oltava äänettömällä. Voit ottaa mukaasi myös juotavaa, sillä koeluokissa saattaa olla lämmin aurinkoisella ilmalla.

Valintakoepaikka
Tampereen ammattikorkeakoulu, Kuntokatu 3/ Teiskontie 33, 33520 Tampere. Sisäänkäynti on Teiskontien puoleisista pääovista. Löydät kartan ja tietoja kulkuyhteyksistä Tampereen korkeakouluyhteisön nettisivuilta.

Pysäköinti ja julkinen liikenne
Huomaathan, että TAMKin kiinteistön alueella pysäköinti on luvanvaraista. TAMKilla on muutama vieraspaikka, joiden maksaminen on mahdollista ainoastaan Easypark- ja Parkman-mobiilisovelluksilla. TAYSin sydänsairaalalla on pysäköintihalli Kuntokadun toisella puolella. Suosittelemme käyttämään busseja, jotka kulkevat Teiskontietä. Löydät Tampereen joukkoliikenteen aikataulut ja Repa reittioppaan osoitteesta http://aikataulut.tampere.fi/.

Ruokailu
Opiskelijaravintola on avoinna valintakoepäivänä.

Lisätietoa valintakokeen sisällöstä

Lisätietoja hakuohjeista ja valintakokeista löydät nettisivuilta ja Opintopolku.fi -sivustolta hakukohteen hakuohjeista Valintaperusteet ja pääsykokeet -välilehdeltä.

Suomen- ja ruotsinkielisen tekniikan alan valtakunnalliseen valintakokeeseen tulee ennakkoaineisto, joka on luettavissa netissä kaksi viikkoa ennen koetta. Ennakkoaineisto luettavissa täältä: http://teliennakko.metropolia.fi/

Kielitaidon osoittaminen
Suomen kielikoe järjestetään hakijalle, jonka äidinkieli ja/tai koulusivistyskieli on eri kuin opetuskieli (suomi). Kielikokeen tulee olla hyväksytysti suoritettu, jotta voit tulla valituksi koulutukseen.

Suomen kielen B2-taitotasoa testaava koe järjestetään maanantaina 3.6.2019 hakijallejonka äidinkieli tai koulusivistyskieli on eri kuin opetuskieli suomi. Kielikokeen tulee olla hyväksytysti suoritettu, jotta voi tulla valituksi koulutukseen. Mikäli sinulla on jo virallinen todistus suomen kielen B2-taitotason suorittamisesta, tuo todistus ja kopio siitä mukanasi valintakokeeseen.

Yhteystiedot

 • Opintoasiainkoordinaattorit: Anne Kulmala puh. 0400 991 236, Johanna Nilkku puh. 040 801 6255, Reetta Palander puh. 040 8016 254 ja Mervi Tikkanen puh. 050 311 9735
 • Opinto-ohjaajat: Merja Hanhimäki puh. 040 836 3178, Petri Murtomaa puh. 050 570 2289 ja Anja Salo puh. 040 801 6440

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@tuni.fi

Restonomi (AMK)

Matkailu-, ravitsemis- ja talousalan valtakunnallinen valintakoe
Hakukohde on mukana ammattikorkeakoulujen valtakunnallisessa matkailu-, ravitsemis- ja talousalan valintakoeyhteistyössä. Tulos hyväksytään sellaisenaan kaikkiin valintakoeyhteistyössä mukana oleviin matkailu-, ravitsemis- ja talousalan hakutoiveisiin.

Valintakokeen aika ja paikka
Valintakoe on tiistaina 4.6.2019 kello 10.00 - 12.30 Tampereen ammattikorkeakoululla osoitteessa Kuntokatu 3 / Teiskontie 33, Tampere. Sisäänkäynti on Teiskontien puoleisista ovista. Löydät kartan ja tietoja kulkuyhteyksistä Tampereen korkeakouluyhteisön nettisivuilta. Kokeesta voi poistua aikaisintaan kello 11.00.

Ilmoittautuminen valintakokeeseen
Sinun tulee ilmoittautua valintakokeeseen Teiskontien puoleisessa aulassa kello 8.45 - 9.45. Välttääksesi ruuhkan, saavuthan hyvissä ajoin paikalle.

Ilmoittautumisen yhteydessä selviävät koetilan sijainti ja tarkemmat ohjeet.

Ota mukaan

 • lyijykynä, kumi ja viivoitin
 • valokuvallinen todistus henkilöllisyyden todentamiseksi
 • kello, jos haluat seurata ajan kulumista (puhelin ei saa olla käytössä kokeen aikana)
 • Huom! Laskinta ei valintakokeessa saa käyttää.

Pysäköinti ja julkinen liikenne

Huomaathan, että TAMKin kiinteistön alueella pysäköinti on luvanvaraista. TAMKilla on muutama vieraspaikka, joiden maksaminen on mahdollista ainoastaan Easypark- ja Parkman-mobiilisovelluksilla. TAYSin sydänsairaalalla on pysäköintihalli Kuntokadun toisella puolella. Suosittelemme käyttämään busseja, jotka kulkevat Teiskontietä. Löydät Tampereen joukkoliikenteen aikataulut ja Repa reittioppaan osoitteesta http://aikataulut.tampere.fi/.

Ruokailu
Opiskelijaravintola on avoinna valintakoepäivänä.

Lisätietoa valintakokeen sisällöstä

Lisätietoja hakuohjeista ja valintakokeista löydät nettisivuilta ja Opintopolku.fi -sivustolta hakukohteen hakuohjeista Valintaperusteet ja pääsykokeet -välilehdeltä.

Ennakkoaineisto julkaistaan tällä nettisivuilla 20.5.–4.6.2019. Valintakoe pohjautuu ennakkoaineistoon sekä kokeessa jaettavaan materiaaliin. Ennakkoaineisto ei saa olla mukana valintakokeessa. ​

Yhteystiedot

 • Opintoasiainkoordinaattori Satu Kelhä, puh. 040 801 6251 
 • Opinto-ohjaaja Eija Reunanen, puh. 050 311 9701

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@tuni.fi

Tradenomi (AMK), Liiketalous

Liiketalouden valtakunnallinen valintakoe
Hakukohde on mukana ammattikorkeakoulujen valtakunnallisessa liiketalouden valintakoeyhteistyössä. Tulos hyväksytään sellaisenaan kaikkiin valintakoeyhteistyössä mukana oleviin liiketalouden hakutoiveisiin.

Valintakokeen aika ja paikka
Valintakoe on perjantaina 7.6.2019 kello 12.00 - 14.00 Tampereen ammattikorkeakoululla osoitteessa Kuntokatu 3 / Teiskontie 33, Tampere. Sisäänkäynti on Teiskontien puoleisista ovista. Löydät kartan ja tietoja kulkuyhteyksistä Tampereen korkeakouluyhteisön nettisivuilta. Kokeesta voi poistua aikaisintaan kello 12.30.

Ilmoittautuminen valintakokeeseen
Sinun tulee ilmoittautua valintakokeeseen Teiskontien puoleisessa aulassa kello 11.00 alkaen. Välttääksesi ruuhkan, saavuthan hyvissä ajoin paikalle.

Ilmoittautumisen yhteydessä selviävät koetilan sijainti ja tarkemmat ohjeet.

Ota mukaan

 • lyijykynä ja kumi
 • valokuvallinen todistus henkilöllisyyden todentamiseksi
 • kello, jos haluat seurata ajan kulumista (puhelin ei saa olla käytössä kokeen aikana)
 • Huom! Laskinta ei valintakokeessa saa käyttää.

Pysäköinti ja julkinen liikenne
Huomaathan, että TAMKin kiinteistön alueella pysäköinti on luvanvaraista. TAMKilla on muutama vieraspaikka, joiden maksaminen on mahdollista ainoastaan Easypark- ja Parkman-mobiilisovelluksilla. TAYSin sydänsairaalalla on pysäköintihalli Kuntokadun toisella puolella. Suosittelemme käyttämään busseja, jotka kulkevat Teiskontietä. Löydät Tampereen joukkoliikenteen aikataulut ja Repa reittioppaan osoitteesta http://aikataulut.tampere.fi/.

Ruokailu
Opiskelijaravintola on avoinna valintakoepäivänä.

Lisätietoa valintakokeen sisällöstä
Lisätietoja hakuohjeista ja valintakokeista löydät nettisivuilta ja Opintopolku.fi -sivustolta hakukohteen hakuohjeista Valintaperusteet ja pääsykokeet -välilehdeltä. Huomaathan, että liiketalouden valtakunnalliseen valintakokeeseen on ennakkoaineisto, joka on luettavissa nettisivuillamme ja Opintopolussa 18.4.-7.6.2018:

Yhteystiedot

 • Opintoasiainkoordinaattori Sirpa Nieminen puh. 040 801 6253
 • Opinto-ohjaaja Paula Lamminen puh. 040 801 6388

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@tuni.fi

Tradenomi (AMK), Tietojenkäsittely

Tietojenkäsittelyn valtakunnallinen valintakoe
Hakukohde on mukana ammattikorkeakoulujen valtakunnallisessa tietojenkäsittelyn valintakoeyhteistyössä. Tulos hyväksytään sellaisenaan kaikkiin valintakoeyhteistyössä mukana oleviin tietojenkäsittelyn hakutoiveisiin.

Valintakokeen aika ja paikka
Valintakoe on torstaina 6.6.2019 kello 12.00. Tampereen ammattikorkeakoululla osoitteessa Kuntokatu 3 / Teiskontie 33, Tampere. Sisäänkäynti on Teiskontien puoleisista ovista. Löydät kartan ja tietoja kulkuyhteyksistä Tampereen korkeakouluyhteisön nettisivuilta. Kokeesta voi poistua aikaisintaan kello 13.15.

Ilmoittautuminen valintakokeeseen
Sinun tulee ilmoittautua valintakokeeseen Teiskontien puoleisessa aulassa kello 11.00 alkaen. Välttääksesi ruuhkan, saavuthan hyvissä ajoin paikalle.

Ilmoittautumisen yhteydessä selviävät koetilan sijainti ja tarkemmat ohjeet.

Ota mukaan

 • lyijykynä ja kumi
 • kuvallinen henkilöllisyystodistus
 • kello, jos haluat seurata ajan kulumista (puhelin ei saa olla käytössä kokeen aikana)
 • huom! laskinta ei saa käyttää!

Pysäköinti ja julkinen liikenne
Huomaathan, että TAMKin kiinteistön alueella pysäköinti on luvanvaraista. TAMKilla on muutama vieraspaikka, joiden maksaminen on mahdollista ainoastaan Easypark- ja Parkman-mobiilisovelluksilla. TAYSin sydänsairaalalla on pysäköintihalli Kuntokadun toisella puolella. Suosittelemme käyttämään busseja, jotka kulkevat Teiskontietä. Löydät Tampereen joukkoliikenteen aikataulut ja Repa reittioppaan osoitteesta http://aikataulut.tampere.fi/.

Ruokailu
Opiskelijaravintola on avoinna valintakoepäivänä.

Lisätietoa valintakokeen sisällöstä
Lisätietoja hakuohjeista ja valintakokeista löydät nettisivuilta ja Opintopolku.fi -sivustolta hakukohteen hakuohjeista Valintaperusteet ja pääsykokeet -välilehdeltä.

TAMKin valintakokeessa motivaatiota ja soveltuvuutta alalle mittaava osio on kirjallinen. TAMKin kirjallisen osion ohje: https://www.tuni.fi/sites/default/files/2019-03/tietojenkasittely_ohje_2019.pdf

Huomaathan, että valintakokeeseen on ennakkoaineisto, joka on luettavissa netissä 6.5.-6.6.2019.

Yhteystiedot

 • Opintoasiainkoordinaattori Teija Helin, puh. 040 801 6249
 • Opinto-ohjaaja Harri Saarinen, puh 040 835 3499

Sähköpostiosoitteet ovat etunimi.sukunimi@tuni.fi