Salijaot yliopiston valintakokeissa

Huom! Nämä ohjeet koskevat vuoden 2021 hakua. Päivitämme tiedot vuoden 2022 osalta lokakuun loppuun mennessä.  

Tampereen yliopisto lähettää hakijoille turvallisuus- ja saapumisohjeet valintakokeeseen sähköpostilla ennen valintakoetta. Ohjeet lähetetään siihen sähköpostiosoitteeseen, jonka olet ilmoittanut Opintopolussa hakemuksellasi. Oman saapumisaikasi ja kokoontumisalueen löydät sinulle lähetetyistä turvallisuus- ja saapumisohjeista. Hakijoiden yhdenmukaisen kohtelun ja valintakokeiden terveysturvallisuuden varmistamiseksi on erittäin tärkeää, että luet tarkkaan saamasi valintakoeohjeet ja saavut oikealle saapumisalueelle ajoissa. Lisää tietoa Tampereen yliopiston valintakokeisiin osallistumisesta löydät sivulta Tampereen yliopiston valintakokeet

Keskustakampuksen kartan saapumisalueineen löydät tästä linkistä

Hervannan kampuksen kartan saapumisalueineen löydät tästä linkistä.

Kaupin kampuksen kartan saapumisalueineen löydät tästä linkistä

Valintakokeeseen saapumiseen liittyviin kysymyksiin avataan valintakoepäivinä neuvontapuhelin: 0294 520 220

Puhelin palvelee hakijoita aina valintakoepäivinä 2 tuntia ennen valintakokeen alkamista ja 1 tunti kokeen ilmoitetusta alkamisajasta.

Hakijoille lähetetään viimeistään muutamaa päivää ennen henkilökohtainen viesti, jossa kerrotaan hakijan saapumisaika ja -alue. Jos hakijalla on kuitenkin epäselvyyttä siitä, mille kampukselle, saapumisalueelle tai mihin aikaan hänen tulisi valintakoepäivänä saapua, voi olla yhteydessä yllä olevaan puhelinnumeroon. Muissa hakuprosessia tai opiskelijavalintaa koskevissa kysymyksissä tulee olla yhteydessä hakijapalveluihin.

 

Yhteystietoihin ja kulkuohjeisiin kampuksille voit perehtyä seuraavista linkeistä: KeskustakampusHervannan kampus ja Kaupin kampus.