Hyppää pääsisältöön
Sosiaali- ja terveysalan ammattilainen, tule oppimaan, kuinka yli- ja alivireystilaa voi säädellä!

Vireystilojen säätelykeinot ylikuormitustiloissa sekä post-traumaattisissa stressioireistoissa

Tampereen ammattikorkeakoulu

Lähiopetus

Opintojen taso

Muut opinnot

Tule oppimaan, mitä yli- ja alivireys ovat ja kuinka niitä säädellään

Ahdistuneisuuteen, jännittyneisyyteen ja väsymiseen liittyy keskeisesti autonominen hermosto. Kuormittuneisuuden myötä hermoston toiminta häiriintyy, tunnetilat virittyvät eikä rasituksista palaudu optimaalisesti. Koulutuksessa opimme säätelemään oman hermoston toimintaa, nopeuttamaan kuormituksesta palautumista ja toimimaan arjessa optimaalisemmin.

Tarkastelemme vireystilaa koulutuksessa sekä asiakkaan että ammattihenkilön oman vireystilan kannalta. Koulutus sopii kaikille sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille.

Järjestämme koulutuspäivän 5.5.2022 klo 9–16 Tampereella Kauppi Sports Centerin tiloissa, Kuntokatu 17. Koulutuksen hinta on 170 €.

Koulutuspäivän aikana käsiteltäviä teemoja ovat:

• Psykofyysinen viitekehys
  • Polyvagaalinen teoria
  • Autonominen hermosto ja sen toiminta
  • Yli- ja alivireyden säätelyharjoitteet
  • Posttraumaattiset stressioireistot
  • Trauman aiheuttamat keholliset oireet
  • Aleksitymia Kehotietoisuus- ja vuorovaikutusharjoitukset

Kouluttaja:

Mikko Patovirta, Väitöskirjatutkija, TtM, ft (psyk.fys)

Mikko työskentelee pääasiassa pitkittyneiden kipujen kuten CRPS:n ja kroonistuneen migreenin kanssa, neurologisten toimintakykyongelmien, post-traumaattisten stressioireistojen sekä ahdistuneisuus- ja väsymysoireistojen parissa. Hän luennoi ja kouluttaa terveydenhuollon ammattihenkilöstöä psykofyysiseen näkökulmaan.

Tule mukaan Mikko Patovirran toiseen koulutuspäivään edullisesti!

Mikko Patovirta kouluttaa 6.5.2022 aiheesta Itseohjautuvuus ja kehollinen kokemuksellinen oppiminen. Voit ilmoittautua samalla kertaa kumpaankin koulutukseen.

Tutustu koulutukseen Itseohjautuvuus ja kehollinen kokemuksellinen oppiminen

Osallistuessasi molempiin peräkkäisiin koulutuspäiviin, koulutusten yhteishinta sinulle on 300 € (sis. alv 24 %).