Hyppää pääsisältöön

Vesinäytteenottajan sertifiointikoulutus vesinäytteenotto ja -mittaus erikoistuminen

Tampereen ammattikorkeakoulu

Laajuus

2 päivä

Toteutusaika

29.9.2022-30.9.2022

Hakuaika

11.2.2022-20.9.2022

1295 (sis alv24%)

Kampus

Kaupin kampus

Kaupunki

Tampere

Tiedekunta tai osaamisyksikkö

Rakennettu ympäristö ja biotalous

Koulutusala

Tekniikka ja luonnontieteet

Ympäristönäytteenottajan sertifiointikoulutus - vesinäytteenotto ja -mittaus erikoistumisala

Sertifioi osaamisesi vesinäytteenottajana. Suoritettuasi koulutuksen ja tentin sinulla on mahdollisuus hakea ympäristönäytteenottajan henkilösertifiointia Suomen ympäristökeskukselta (SYKE).

Tavoite

Koulutuksen tavoitteena on saada  tiedolliset valmiudet ympäristönäytteenoton sertifiointia (vesinätteenotto ja - mittaus) varten.

Koulutus toteutetaan lähiopetuksena TAMK Kuntokatu 3:ssa ja maastossa.

Koulutuksessa käytetään Moodle-oppimisympäristöä, jossa tehdään mm. ennakkotehtäviä ja valmistaudutaan tenttiin.

Koulutuksen lopuksi suoritetaan tentti TAMKissa.

Puolen päivän kestoinen maasto-osuus suoritetaan toisena lähipäivänä.

Seuraava koulutus toteutetaan 29.-30.9.2022 (tentti 7.10.2022)

Osallistujan odotetaan ennakkoon tuntevan ympäristönäytteenottajan sertifiointimenettelyn ja siihen liittyvät SYKEn materiaalit

Ympäristönäytteenottajien sertifiointijärjestelmä - syke.fi

Water