Hyppää pääsisältöön

Vesinäytteenottajan sertifiointikoulutus: vesinäytteenotto ja -mittaus erikoistuminen

Tampereen ammattikorkeakoulu

Laajuus

2 päivä

Toteutusaika

6.10.2022-7.10.2022

Hakuaika

11.2.2022-20.9.2022

1295 (sis alv24%)

Kampus

Kaupin kampus

Kaupunki

Tampere

Tiedekunta tai osaamisyksikkö

Rakennettu ympäristö ja biotalous

Koulutusala

Tekniikka ja luonnontieteet

Ympäristönäytteenottajan sertifiointikoulutus - vesinäytteenotto ja -mittaus erikoistumisala

Sertifioi osaamisesi vesinäytteenottajana. Suoritettuasi koulutuksen ja tentin sinulla on mahdollisuus hakea ympäristönäytteenottajan henkilösertifiointia Suomen ympäristökeskukselta (SYKE).

Tavoite

Koulutuksen tavoitteena on saada  tiedolliset valmiudet ympäristönäytteenoton sertifiointia (vesinätteenotto ja - mittaus) varten.

Sisältö

Koulutus toteutetaan lähiopetuksena Tampereen ammattikorkeakoulussa osoitteessa Tampere, Kuntokatu 3.

Koulutuksessa käytetään Moodle-oppimisympäristöä, jossa tehdään mm. ennakkotehtäviä ja valmistaudutaan tenttiin.

Puolen päivän kestoinen maasto-osuus suoritetaan toisena lähipäivänä.

Koulutus toteutetaan 6.-7.10.2022

Hinta koulutus ja tentti 1295 € (sis.24%ALV)

Hinta ylläpitotentti 450 € (sis.24%ALV)

Tentti järjestetään 10.11.2022.

Todistus toimitetaan noin kuukauden kuluttua.

Osallistujan odotetaan ennakkoon tuntevan ympäristönäytteenottajan sertifiointimenettelyn ja siihen liittyvät SYKEn materiaalit

Ympäristönäytteenottajien sertifiointijärjestelmä - syke.fi

Water