Varhaiskasvatuksen opintoja.
Avoin AMK

Varhaiskasvatuksen opintoja 60 op

Tervetuloa avoimeen AMKiin!

Sinulle, joka vielä etsit omaa paikkaasi, avoin AMK tarjoaa mahdollisuuden tutustua tutkintoihin kuuluviin opintoihin pala kerrallaan. Jos aloitat myöhemmin ammattikorkeakoulun tutkinto-opiskelijana, opinnot hyväksiluetaan osaksi tutkintoasi.

Avoin AMK sopii myös sinulle, joka kaipaat lisäkoulutusta urallasi. Opinnot sopivat kaikille ammatillisen osaamisen kehittämisestä ja omien taitojen kerryttämisestä kiinnostuneille, iästä ja pohjakoulutuksesta riippumatta.

 

Avoimen AMKin koulutustarjonta koostuu tutkintoon johtavan koulutuksen opintojaksoista. Lähiopetus tapahtuu joko tutkintoa suorittavien opiskelijoiden ryhmissä, joihin on etukäteen varattu paikkoja avoimen AMKin opiskelijoille, tai avoimen AMKin omissa ryhmissä. Osa opintojaksoista opiskellaan täysin verkossa, eikä niihin kuulu lähiopetusta. Paikkoja opintojaksoilla on rajallinen määrä, ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, ellei toisin kerrota. Opinnot ovat maksullisia ja maksavat maksimissaan 15 € / opintopiste. Tarkempi hinta löytyy koulutuksen kuvauksesta.

Lisää tietoa avoimessa opiskelusta löydät osoitteesta tuni.fi/avoinamk. Voit myös aina lähettää meille sähköpostia osoitteeseen avoinamk [at] tuni.fi

Tutustu avoimen AMKin opintoihin

Tällaista on opiskelu avoimessa AMKissa

Näin haet avoimen AMKin kursseille

Avoimen AMKin perumisehdot