Koulutus tarjoaa alalla jo toimiville ammattilaisille mahdollisuuden kehittää omaa osaamistaan tulevaisuuden tapahtumien innovoiviksi toteuttajiksi
Täydennyskoulutus

Tulevaisuuden tapahtumantuotanto

Opintojen laajuus

5 - 30 opintopistettä

Toteutusaika

Vuonna 2022

Hinta

Koko koulutuksen (30 op) hinta: 3765 €. Yhden opintojakson (5 op) hinta: 627,50 €. Hinnat sis alv 24 %.

Kampus

TAMK Mediapolis

Kaupunki

Tampere

Tiedekunta tai osaamisyksikkö

Liiketalous ja media

Koulutusala

Kulttuuri ja kielet

Järjestävä yksikkö

Tree – Jatkuvan oppimisen palvelut

Toteutusmuoto

Monimuoto-opetus

Opintojen taso

Muut opinnot

Virtuaalisia toteutuksia, uusia turvallisuuskysymyksiä ja päivittyviä teknologioita – oletko valmis tulevaisuuden tapahtumiin?

Teknologian kehitys ja virtuaalisten tapahtumien räjähdysmäinen kysynnän kasvu on muuttanut vauhdilla tapahtumatuotannon tehtäväkenttää ja osaamistarpeita.

Koulutus siirtyy vuodelle 2022. Päivitämme lisätietoja myöhemmin.

Isoja ja pieniä tapahtumia tuotetaan Suomessa tuhansittain. Näiden tapahtumien tuottaminen virtuaalisesti, osallistujia kiehtovalla ja kustannustehokkaalla tavalla vaatii uusia taitoja ja osaamista.

Tulevaisuuden tapahtumatuotanto -koulutuksen keskeisenä tavoitteena on päivittää alalla jo toimivien tapahtuma- ja kulttuurialan ammattilaisten tekninen ja sisällöllinen osaaminen vastaamaan vinhassa muutoksessa olevan alan vaatimuksiin.

Niin virtuaalisten kuin lähi- ja hybriditapahtumien järjestäminen vaatii teknisen tuotannon yksityiskohtien hallitsemista ja digitaalisten mahdollisuuksien haltuunottoa. Sisällöllistä aspektia ei kuitenkaan sovi unohtaa: kulunut vuosi on korostanut tapahtumien merkitystä sosiaalisena kohtaamisena; arjesta erottavana, mutta arkeen kuuluvana elämyksenä.

Koulutus sopii kaikille tapahtumatuottamisen ammattilaisille, jotka haluavat päivittää omaa osaamistaan uusiin teknisiin vaatimuksiin. Lähtötaso voi vaihdella, mutta tapahtumatuotannon perusasioiden tulisi olla hallussa.

TAMKilla on taustallaan vankka kokemus tamperelaisena kulttuurialan ammattilaisten kouluttajana. Toimimme yhteistyössä muun muassa Akun tehtaan kanssa.

Tulevaisuuden tapahtumantuotanto -koulutuksen rakenne

Koulutus koostuu viidestä 5 opintopisteen laajuisesta moduulista ja kehittämistehtävästä. Voit halusi ja tarpeesi mukaan valita joko yksittäisiä moduuleja tai käydä koko koulutuksen. Tarkemmat moduulien kuvaukset löydät alempaa tältä sivulta.

Koronavirustilanne määrittää opetustavan. Lähtökohtaisesti pyrimme järjestämään lähipäivät lähiopetuksena Mediapoliksella, mutta tarvittaessa voimme toteuttaa suurimman osan oppitunneista myös etäopetuksena.

Vastuuopettajina toimivat TAMKin lehtorit Harri Karvinen ja Sohvi Sirkesalo. Lisäksi koulutuksessa opettavat vierailevat luennoitsijat.

Ota yhteyttä

Sinua saattavat myös kiinnostaa: