Tietojohtaminen
Täydennyskoulutus

Tietojohtamisen ja data-analytiikan asiantuntija

Tietojohtamisosaaminen on monessa organisaatiossa vielä sirpaleista ja liian pinnallista. Koulutus tarjoaa kattavat perustiedot yrityksen johtamiseen tiedolla sekä käsityksen data-analytiikan mahdollisuuksista kerätä jalostettua informaatiota päätöksenteon tueksi.

Maailma pyörii entistä enemmän tiedon ympärillä. Toimintaympäristö ja asiakkaiden käyttäytyminen ovat jatkuvassa muutoksessa. Päätöksiä tehdään aiempaa enemmän dataan ja sen analysointiin perustuen. Yrityksen kilpailukyky voi olla kiinni oikeasta ja oikea-aikaisesta reagoimisesta markkinoilla tapahtuviin muutoksiin. Tiedon kerääminen, sen analysointi ja sen pohjalta tapahtuva päätöksenteko edellyttävät osaamista datatieteestä, data- ja informaatioanalytiikasta sekä liiketoimintatiedon menetelmistä ja työkaluista.