Hyppää pääsisältöön

Tietointensiivisen ohjelmistokehityksen syventävä kokonaisuus

Tampereen yliopisto

Laajuus

20 op

Toteutusaika

1.1.2024 - 31.12.2024

Hakuaika

1.12.2023-17.12.2023

Kaupunki

Tampere
Seinäjoki

Koulutusala

Tietojenkäsittely ja teknologia

Opetusmenetelmät

Etäopetus

Opetustapa

Itsenäinen opiskelu

Opintojen taso

Syventävät opinnot

Opinto-oikeusaika

1.8.2023 - 31.7.2025

Päivitä osaamisesi ja syvenny pilviteknologioihin, kyberturvallisuuteen ja datatalouteen!

Ainutlaatuinen mahdollisuus opiskella maksuton opintokokonaisuus alan polttavimpien teemoja parissa.

Kokonaisuus on suunniteltu ohjelmisto-osaamisen syventämiseen ja se sisältää web-ohjelmointia, tietoturvaa, data-analytiikkaa ja pilviteknologiaa. Kokonaisuudessa voit opiskella yksittäisiä osaamisalueita tai keskittyä esimerkiksi kyberturvallisuuteen tai web-ohjelmointiin. Kokonaisuuden tavoite on opiskelijoiden aiemman osaamisen modernisointi vastaamaan työelämän nouseviin trendeihin ja osaamistarpeisiin.

Ei haittaa, vaikka opinnoistasi on kulunut pidemmän aikaa, koska koulutukseen kuuluu myös mentorointi- ja vertaistukitoimintaa. Niiden avulla saat opintoihin räätälöityä tukea.

Kohderyhmä:

Koulutus on suunnattu ohjelmoinnin perusosaajille, jotka haluavat syventää tai päivittää osaamistaan yritysten vaativimpiin tehtäviin. Kokonaisuus tarjoaa joustavan opintojaksoyhdistelmän osallistujan tarpeisiin.

Edeltävä osaaminen:

Opinnot edellyttävät ohjelmoinnin osaamista. Python- tai Java-ohjelmointikielen osaaminen olisi erityisen paljon hyödyksi, mutta myös muiden ohjelmointikielien perusosaaminen on riittävä. Tietokantojen (SQL) perusosaaminen on eduksi opintojaksojen suorittamisessa.

Lisäksi tarvitaan hyvä englannin kielen taito, sillä suuri osa opintojaksoista tai niiden materiaaleista on tarjolla vain englanniksi.