Hyppää pääsisältöön

Vakuutusalan täydennyskoulutukset

Vakuutustoimiala on murroksessa, minkä vuoksi ajankohtainen ja kattava osaaminen on erityisen tärkeää. Meillä Tree – Jatkuvan oppimisen palveluiden koulutuksissa saat mukaasi viimeisimmät tiedot ja käytännön kokemukset. Toteutamme vakuuttamisen ja riskienhallinnan koulutuksia sekä kaikille avoimina että organisaatiokohtaisesti räätälöityinä. Olemme ainoa suomalainen yliopisto, joka tarjoaa vakuutuksen ja riskienhallinnan kauppatieteiden maisteriopinnot. Tähän ainutlaatuiseen opetustarjontaan perustuvat myös täydennyskoulutuksemme.

Työeläkevakuuttajien hallinnon koulutusohjelma

Työeläkevakuuttajien hallinnon koulutusohjelma on työeläkejärjestelmään ja sen toimintaan perehdyttävä koulutus työeläkevakuuttajien hallintojen jäsenille. Koulutuksen suorittaminen on osoitus hyvästä työeläkevakuutustoiminnan asiantuntemuksesta. Koulutuksessa on 3 pääteemaa, jotka ovat Työeläkejärjestelmä, Rahoitus, sijoitustoiminta ja taloudellinen kestävyys sekä Työeläkejärjestelmän riskienhallinta ja vakavaraisuus.

Koulutusten räätälöinti

Onko organisaatiollasi tarve räätälöityyn koulutuksen tai valmennukseen? Kehitämme yhdessä asiakkaidemme kanssa vakuutusalan kehittämishaasteisiin vastaavia koulutusohjelmia.

Räätälöityjä koulutuksia voivat olla esimerkiksi:

  • Johtoryhmälle suunnattu koulutus arvonluomisen logiikan murroksesta.
  • Esihenkilöiden koulutus strategisen kilpailukyvyn kehittämisestä asiakasarvon näkökulmasta.
  • Asiakkuuksien arvon kasvattaminen -valmennus, jonka sisältö on kohdennettu avainasiakkuuspäälliköille ja asiakkuuspäälliköille.
  • Toimialan perusteiden ja ansaintalogiikan koulutus muilta toimialoilta vakuutusyhtiöihin siirtyvälle henkilöstölle.
  • Toimitusjohtajakoulutus ja lausunto osaamisesta viranomaisille.

Kysy lisää räätälöinnistä:

Marjukka Kuutti, marjukka.kuutti [at] tuni.fi050 410 4055

Ota meihin yhteyttä!

Tree – Jatkuvan oppimisen palvelut yhdistää vahvaan juuristoon uudet versot: asiakkaille tutut asiantuntijat ja laadukkaat koulutukset. Yhteisen nimen alle yhdistyvät Tampereen yliopiston ja Tampereen ammattikorkeakoulun jatkuvan oppimisen palvelut.

Voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen kehityosaajana [at] tuni.fi (kehityosaajana[at]tuni[dot]fi).

Tree – Jatkuvan oppimisen palveluiden logo ja naurava nainen.

Osaamisen kehittäjät -uutiskirje ja podcast

Haluatko kuulla toiminnastamme, uusista koulutuksista, tapahtumista sekä hankkeista? Tai kuunnella korkeakouluyhteisön ja työelämän eri aiheiden asiantuntijoiden haastatteluita?