Hyppää pääsisältöön
Tampereen korkeakouluyhteisö tarjoaa kattavasti erilaisia tekniikan, teknologian ja tuotannon täydennyskoulutuksia.

Teknologian, tekniikan ja tietojenkäsittelyn täydennyskoulutukset

Me Tree – Jatkuvan oppimisen palveluissa tarjoamme kattavasti teknologian, tekniikan ja tietojenkäsittelyn koulutuksia osaamisen täydentämiseen. Ajankohtaisten koulutustemme aiheina ovat muun muassa teollisuuden uudet tuotantotavat, kiertotalous ja data-analytiikka. Teknologia-ala kehittyy jatkuvasti ja kovalla vauhdilla, jonka vuoksi ajankohtainen ja kattava osaaminen on erityisen tärkeää työyhteisöille. Pysy kehityksen vauhdissa – täydennä osaamistasi ja kehitä ammattitaitoasi monipuolisten koulutustemme avulla.

FITech tekniikan alan verkostoyliopiston tarjonta

Maksuttomia tekniikan alan kursseja! Esim. 5G-teknologiat, data-analytiikka, ohjelmointi, pelikehitys ja tietoturva. Kehitä omaa osaamista tai työyhteisöäsi tarpeenne mukaan.

Ennakkotietoa tulevista koulutuksista

Vuoden 2024 aikana rakennetaan uusi Datanhallinnan asiantuntijan koulutus, johon haku on suunniteltu käynnistyvän kesällä 2024. 

Ota meihin yhteyttä!

Tree – Jatkuvan oppimisen palvelut yhdistää vahvaan juuristoon uudet versot: asiakkaille tutut asiantuntijat ja laadukkaat koulutukset. Yhteisen nimen alle yhdistyvät Tampereen yliopiston ja Tampereen ammattikorkeakoulun jatkuvan oppimisen palvelut.

Voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen kehityosaajana [at] tuni.fi (kehityosaajana[at]tuni[dot]fi).

Tree – Jatkuvan oppimisen palveluiden logo ja naurava nainen.

Osaamisen kehittäjät -uutiskirje ja podcast

Haluatko kuulla toiminnastamme, uusista koulutuksista, tapahtumista sekä hankkeista? Tai kuunnella korkeakouluyhteisön ja työelämän eri aiheiden asiantuntijoiden haastatteluita?