Hyppää pääsisältöön
Summer School students walking

Tampere Summer School: Perustietoa

Kansainvälisty kotona ja kerrytä opintopisteitä myös kesällä! Tampere Summer School on tällä hetkellä tauolla, mutta pysy kuulolla tulevista kesäsuunnitelmistamme!

Tampere Summer School on Tampereen yliopiston ja Tampereen ammattikorkeakoulun yhteinen kesäkoulu, joka järjestetään vuosittain elokuussa. Kesäkoulun kurssitarjonta koostuu korkeakoulujen opetussuunnitelmien mukaisista kursseista, ja mukana on opintojaksoja laajasti eri aloilta. Kaikki kurssit järjestetään englanniksi.

Kaikki kesäkoulun kurssit ovat ilmaisia Tampereen yliopiston ja Tampereen ammattikorkeakoulun tutkinto-opiskelijoille. Omien opiskelijoiden lisäksi kursseille osallistuu vaihto-opiskelijoita ja ulkopuolisia opiskelijoita ympäri maailman. Kesäkoulu onkin erinomainen tilaisuus opiskella kansainvälisessä ilmapiirissä omassa kotikorkeakoulussasi sekä suorittaa opintojaksoja tiiviissä aikataulussa. Vierailevien opettajien ja vaihtuvien teemakokonaisuuksien vuoksi kesäkoulussa on myös ainutlaatuisia kursseja, jotka eivät ole lukukausien aikana tarjolla. Kesäkoulussa on mahdollista suorittaa enintään kaksi kurssia.

Kurssitarjonnan lisäksi kesäkouluun kuuluu myös sosiaalista ohjelmaa, johon myös korkeakoulujen omat opiskelijat ovat erittäin tervetulleita.

Haku kursseille tapahtuu kesäkoulun oman hakulomakkeen kautta. Lisätietoa löytyy sivulta Application info. Huomaathan, että hakuohjeet, kurssitiedot ja kaikki muu kesäkoulua koskeva tieto on saatavilla ainoastaan englanniksi.

Katso myös vuoden 2021 esite (pdf)! 

Tampere Summer School was an inspiring way to deep dive into the subject of your interest while getting to know fascinating personalities from all over the world!"  Elina, Finland

Lue lisää kesäkoulun osallistujien kokemuksista: Student testimonials

Kysyttävää? Ota yhteyttä:

summerschool [at] tuni.fi