Hyppää pääsisältöön
Heinäpeltoa sinistä taivasta vasten.

Sosiaali- ja terveysalan muuntokoulutuksen polkuopinnot, non-stop ilmoittautuminen 2.1. - 30.9.2023

Tampereen ammattikorkeakoulu

Laajuus

8 op

Toteutusaika

1.1.2023-31.12.2023

Hakuaika

2.1.2023-30.9.2023

Hinta

80,00 € (sis. ALV 0 %)

Kampus

TAMK Pääkampus

Kaupunki

Tampere

Opetuksessa käytettävät kielet

suomi

Koulutusala

Terveys ja hyvinvointi

Opetustapa

Verkko-opinnot

Opintojen taso

AMK-opinnot

Onko sinulla aiempi opistoasteen tutkinto ja haluaisit päivittää sen AMK-tutkinnoksi? Voit ilmoittautua muuntokoulutuksen polkuopintoihin, mikäli sinulla on jokin seuraavista tutkinnoista:
sairaanhoitaja, kätilö, terveydenhoitaja, lääkintävoimistelija/fysioterapeutti, laboratorionhoitaja/bioanalyytikko, röntgenhoitaja, sosiaaliohjaaja/ sosiaalikasvattaja/kehitysvammaisten ohjaaja/diakoni. Tutkintotodistukset tarkistetaan siinä vaiheessa, kun hakeudut opintojen perusteella tutkinto-opiskelijaksi.

Polkuopintojen suorittamisen jälkeen, voit hakea tutkinto-opiskelijaksi avoimen väylän erillishaussa, joko toukokuun (kaikki tutkinnot) tai lokakuun (sairaanhoitaja ja sosionomi) alussa vuonna 2023.

Polkuopintoihin kuuluvat seuraavat opintojaksot:

Asiakaslähtöinen kehittämis- ja innovaatio-osaaminen, 4 op
Tutkimusmenetelmät ja tilastotiede, 4 op

Ilmoittautuminen polkuopintoihin alkaa 2.1.2023 ja voit suorittaa opintojaksot omaan tahtiisi, kuitenkin niin että suoritukset ovat valmiit ennen kuin hakuaika tutkinto-opskelijaksi päättyy touko- tai lokakuussa.

Opintojaksot ovat osa 30 opintopisteen kokonaisuutta, jolla päivität tutkintosi AMK tutkinnoksi. Loput 22 opintopistettä suoritat tutkinto-opiskeijana. 22 opintopistettä sisältää 15 opintopisteen opinnäytetyön ja 7 opintopistettä kieliä seuraavasti: ruotsi (3 op), englanti (3 op) ja kirjoitusviestintä (1 op). Röntgenhoitajan muuntokoulutukseen kuuluu lisäksi Säteilyturvallisuusvastaavan opintojakson 5 op:ta, joten kokonaislaajuudeksi tulee 35 opintopistettä.

Haku tutkinto-opiskelijaksi
Suorittamalla polkuopinnot, voit hakea tutkinto-opiskelijaksi avoimen väylän erillishaussa. Haku tapahtuu joko vuoden 2023 toukokuun tai lokakuun alussa opintopolku.fi -osoitteessa.

Kummassakin avoimen väylän erillishaussa valitaan opiskelijoita seuraavasti (mahdolliset muutokset päivitetään opintopolkuun):
Sairaanhoitaja AMK -tutkintoon: 0-5 opiskelijaa
Sosionomi AMK -tutkintoon 0-4 opiskelijaa
Terveydenhoitaja AMK -tutkintoon: 0-2 opiskelijaa
Fysioterapeutti AMK -tutkintoon: 0-2 opiskelijaa
Bioanalyytikko AMK -tutkintoon: 0-2 opiskelijaa
Kätilö AMK -tutkintoon: 0-2 opiskelijaa
Röntgenhoitaja AMK -tutkintoon: 0-2 opiskelijaa

Opintojaksot pitää olla suoritettuna ennen haun alkamista ja valintaan vaikuttaa opintojaksojen arvosanojen keskiarvo.