AvoinAMK polkuopinnot.
Avoimen AMKin polkuopinnot

Sosiaali- ja terveysalan muuntokoulutuksen polkuopinnot, non-stop ilmoittautuminen 1.10.2021 lähtien

Tervetuloa opiskelemaan avoimen AMKin polkuopintoja!

Etkö tullut valituksi yhteishaussa? Tai ehkä haet muista syistä vaihtoehtoista reittiä tutkinto-opiskelijaksi? Polkuopinnot ovat ratkaisu! Kun olet suorittanut polkuopinnot avoimessa ammattikorkeakoulussa, voit hakea tutkinto-opiskelijaksi avoimen väylän kautta. Jos pääset sisään, suorittamasi opinnot luetaan hyväksi tutkintoon.

Lisätietoa juuri tästä polusta löydät Koulutuksen kuvaus -välilehdeltä. Alla kerromme polkuopinnoista yleisesti.

Avoimen AMKin polkuopinnot voivat toimia hakuperusteena ammattikorkeakoulun tutkinto-opiskelijaksi. Kun olet suorittanut 50–60 opintopistettä AMK-tutkintoon tai 15–30 opintopistettä YAMK-tutkintoon kuuluvia opintoja avoimessa ammattikorkeakoulussa, voit hakea tutkinto-opiskelijaksi avoimen väylän kautta. Hakiessasi YAMK-tutkintoon, sinun pitää täyttää myös pohjakoulutus- ja työkokemusvaatimukset. Suosittelemme suorittamaan polkuopinnot noin vuoden aikana.

Huomaathan, että vaaditun opintopistemäärän suorittaminen ei takaa pääsemistä tutkinto-opiskelijaksi. Se antaa kuitenkin mahdollisuuden hakea muihinkin ammattikorkeakouluihin kyseiseen koulutusohjelmaan, mikäli kyseiseen tutkintoon on mahdollista hakea erillishaussa. TAMKissa määritellään vuosittain, mihin tutkinto-ohjelmiin erillishaku avataan.

Lisätietoa löydät osoitteesta tuni.fi/polkuopinnot. Voit aina myös lähettää meille sähköpostia osoitteeseen avoinamk [at] tuni.fi

Lisätietoa polkuopinnoista

Perumisehdot