Rethinking business and innovation
Täydennyskoulutus

Rethinking Business and Innovation

Rethinking business and innovation

Uusinta tietoa, kokemuksia ja työkaluja liiketoiminnan ja innovaatiomallien uudistamiseen

Muuttuvassa liiketoimintaympäristössä muuttuvat niin ansaintalogiikan kuin liiketoiminnan mallit. Digitalisaatio tarjoaa mahdollisuuksia uudenlaiseen arvonluontiin ja innovointiin.

Rethinking Business and Innovation -ohjelmassa tarjoamme uusinta tietoa, kokemuksia ja työkaluja liiketoiminnan ja innovaatiomallien uudistamiseen.

Ohjelmassa saat vastauksia seuraaviin kysymyksiin:

  • Miten muuttuvat valta ja johtajuus ekosysteemeissä?
  • Miten uuden ajan tuotantoinnovaatiot ja teknologiat muuttavat liiketoimintaa?
  • Millaisilla välineillä ja toimintamalleilla synnytetään arvoa tuottavia innovaatioita?
  • Miten voit uudistaa innovaatioajatteluasi?

Koulutus on suunniteltu toteutettavan seuraavan kerran syksyllä 2020. Tilaa Osaamisen kehittäjien -uutiskirje, niin kuulet ensimmäisenä koska koulutus alkaa!


Tämä koulutus soveltuu EMBA Tampere- valinnaisiin opintoihin. EMBA Tampere -tuoteperheen johtamisohjelmat tarjoavat aktiivisen ja monialaisen oppimisympäristön johtajana kehittymiseen ja organisaation johtamiseen. Tutustu koko valinnaisten opintojen tarjontaan sekä EMBA-ohjelmiin.

Erinomaisen asiakaskokemuksen luominen vaatii usein, asiakaskokemuksen ymmärtämisen ja ajatusmallin muuttamisen lisäksi, myös muutoksia toimintamalleissa. Muutosten ajureina voidaan hyödyntää esimerkiksi digitalisoitumista ja uusia teknologioita.
Miten asiakaskokemusta voi mitata?