Hyppää pääsisältöön
Hymyilevä mies, jolla on tummat lyhyet ja hiukan harmaantuneet hiukset, katsoo vastapäistä pitkähiuksista henkilöä iloisena.

Psykoanalyyttinen yksilöpsykoterapeuttikoulutus 2018–2021, Tampere

Tampereen yliopisto

Psykoanalyyttinen yksilöpsykoterapeuttikoulutus 2018–2021, Tampere

Käynnistimme tammikuussa 2018 yhdessä Tampereen Psykoterapiayhdistys ry:n kanssa Valtioneuvoston asetuksen 1120/2010 mukaisen psykoterapeutin ammattinimikkeen käyttöoikeuteen johtavan psykoanalyyttisen yksilöpsykoterapeuttikoulutuksen.

Koulutuksen keskeinen tavoite on psykoanalyyttisen psykoterapiamenetelmän syvällinen oppiminen.
Suoritettuaan koulutuksen henkilö kykenee toimimaan itsenäisesti psykoterapeuttina psykoanalyyttisen viitekehyksen mukaisesti.

Koulutus soveltuu ammattihenkilöille, jotka työskentelevät psykiatrian poliklinikoilla ja mielenterveystoimistoissa, päiväsairaaloissa, psykiatrisissa sairaaloissa, opiskelijaterveydenhuollossa tai perheneuvoloissa (lääkärit, psykiatrit, psykiatriset sairaanhoitajat, psykologit, sosiaalipsykologit, sosiaalityöntekijät, psykiatriset toimintaterapeutit, oppilaitos- ja sairaalapapit sekä lastenkotien ja ammatillisten perhekotien hoitajat/ohjaajat).