Hyppää pääsisältöön
Opiskelijaryhmä läppärin äärellä.

Piece of Work: Työelämän digiosaaminen -verkkovalmennus

Tampereen ammattikorkeakoulu

Vahvista työelämä- ja digitaitojasi!

Verkossa toteutettavassa koulutuksessa pääset suunnittelemaan itsellesi mielekästä urapolkua, oppimaan lisää digimyynnistä ja -markkinoinnista ja tekemään mielenkiintoista yritysyhteistyötä.

Koulutus on osa Pirkanmaan ELY-keskuksen rahoittamaa Piece of Work -ohjelmaa. Ohjelma auttaa sinua päivittämään osaamisesi räätälöitävillä opintokokonaisuuksilla ja on osallistujille maksutonta.

Piece of Work on Pirkanmaan ELY-keskuksen asiakkailleen hankkimaa työvoimakoulutusta. ELY-keskuksen ostaman koulutuksen tavoitteena on parantaa osallistujien mahdollisuuksia työllistyä avoimille työmarkkinoille ja turvata Pirkanmaan työnantajille osaavan työvoiman saatavuus. Koulutukseen hakeudutaan Pirkanmaan TE-toimiston kautta. Koulutukset toteuttaa Tampereen korkeakouluyhteisö.