Piirilevyä ja koodinpätkiä
Täydennyskoulutus

Piece of Work: Modernit ohjelmistoteknologiat, data-analytiikka ja tekoäly

Piirilevyä ja koodinpätkiä

Täydennä ICT-alan osaamispalettiasi työmarkkinoiden vaatimilla taidoilla!

Ohjelmistoalalla on tällä hetkellä ja todennäköisesti tulevaisuudessakin jatkuva työvoiman tarve. Osaavien työntekijöiden puute on tunnistettu yrityksissä kasvua rajoittavaksi tekijäksi. Yhteiskunnan digitalisaatio luo työpaikkoja myös henkilöille, joiden substanssitausta on muualla, ja joiden työmarkkina-arvoon ohjelmistoalan osaaminen tuo lisäarvoa.

Modernit ohjelmistoteknologiat -ohjelma käynnistyy seuraavan kerran elokuussa 2020.
Haku on auki 17.5. saakka.

Järjestämme sähköisen infon Microsoft Teams -alustalla 5.5. klo 13–15. Käsittelemme infossa kolmea elokuussa 2020 alkavaa Piece of Work -koulutusta. Ilmoittaudu infoon etukäteen, sillä lähetämme osallistumislinkin 4.5. ilmoittautuneiden sähköposteihin.

Infon ilmoittautumislomake


Koulutus on osa Pirkanmaan ELY-keskuksen rahoittamaa Piece of Work -ohjelmaa. Ohjelma auttaa sinua päivittämään osaamisesi räätälöitävillä opintokokonaisuuksilla ja on osallistujille maksutonta. 

Piece of Work on Pirkanmaan ELY-keskuksen asiakkailleen hankkimaa työvoimakoulutusta. ELY-keskuksen ostaman koulutuksen tavoitteena on parantaa osallistujien mahdollisuuksia työllistyä avoimille työmarkkinoille ja turvata Pirkanmaan työnantajille osaavan työvoiman saatavuus. Koulutukseen hakeudutaan Pirkanmaan TE-toimiston kautta. Koulutukset toteuttaa Tampereen korkeakouluyhteisö.

Lue lisää ohjelmasta Piece of Workin omilta sivuilta

Ely-keskuksen logo.
TE-toimiston logo.