Tervetuloa Piece of Work -työvoimakoulutukseen!
Täydennyskoulutus

Piece of Work: Digiajan teollisuus

Tervetuloa Piece of Work -työvoimakoulutukseen!

Vahvista asemaasi työmarkkinoilla tarpeisiisi räätälöidyn koulutuksen ja valmennuksen avulla.

Muuttuva työelämä kaipaa jatkuvasti uusia, ajassa kiinni olevia osaajia. Piece of Work –ohjelma auttaa sinua päivittämään osaamisesi räätälöitävillä opintokokonaisuuksilla.

Seuraava Digiajan teollisuuden toteutus alkaa syksyllä 2020, ja kestää puoli vuotta. Haku koulutukseen alkaa 16.3. ja päättyy 14.5.

Opinnot sopivat korkeasti koulutetuille työnhakijoille, joiden tausta on valmistavassa teollisuudessa. Pohjakoulutuksesi voi olla esimerkiksi konetekniikasta, automaatiosta, hydrauliikasta, materiaalitekniikasta, ympäristötekniikasta, ICT-alalta tai muulta soveltuvalta alalta. Työvoimakoulutus on opiskelijalle maksutonta.

Lisää käytännön tietoa löydät koulutuksen kuvauksesta.

Järjestämme sähköisen infon Microsoft Teams -alustalla 5.5. klo 13–15. Käsittelemme infossa kolmea elokuussa 2020 alkavaa Piece of Work -koulutusta. Ilmoittaudu infoon etukäteen, sillä lähetämme osallistumislinkin 4.5. ilmoittautuneiden sähköposteihin.

Infon ilmoittautumislomake


Koulutus on osa Pirkanmaan ELY-keskuksen rahoittamaa Piece of Work -ohjelmaa. Ohjelma auttaa sinua päivittämään osaamisesi räätälöitävillä opintokokonaisuuksilla ja on osallistujille maksutonta. 

Piece of Work on Pirkanmaan ELY-keskuksen asiakkailleen hankkimaa työvoimakoulutusta. ELY-keskuksen ostaman koulutuksen tavoitteena on parantaa osallistujien mahdollisuuksia työllistyä avoimille työmarkkinoille ja turvata Pirkanmaan työnantajille osaavan työvoiman saatavuus. Koulutukseen hakeudutaan Pirkanmaan TE-toimiston kautta. Koulutukset toteuttaa Tampereen korkeakouluyhteisö.

Lue lisää ohjelmasta Piece of Workin omilta sivuilta

TE-toimiston logo.
Ely-keskuksen logo.