Täydennyskoulutus

Palvelumuotoilu – hyödyt liiketoiminnalle ja vaatimukset johtamiselle

Palvelumuotoilu liiketoiminnan työkaluna luo muotoilujohtamiselle uusia haasteita. Hanki lisää tietoutta palvelumuotoilun johtamisesta, tilaamisesta, käyttäjä- ja asiakaslähtöisyydestä palveluiden kehittämisessä sekä palvelumuotoilun hyötyjen varmistamisesta ja mittaamisesta.

Hanki kokonaisnäkemys yhteiskunnan teknologisista muutoksista ja ymmärrä paremmin oman toimialasi digitalisoitumisen vaikutuksia. Tutustu palvelumuotoilun periaatteisiin ja hyötyihin. Verkkokurssi soveltuu sekä yksityiselle että julkiselle sektorille ja etenemme tiiviisti viikoittaisten luentotallenteiden, materiaalien ja tehtävien mukaan. Verkkokurssin voi suorittaa työn ohella, ja verkkoluentotallenteita sekä tehtäviä voi opiskella silloin kun se omaan aikatauluun parhaiten sopii. Pääkouluttajana toimii toimitusjohtaja Heikki Rajasalo, joka kuuluu palvelumuotoilun Suomen huippuihin ja alan pioneereihin.

Koulutus soveltuu EMBA-valinnaisiin opintoihin.