Tervetuloa opiskelemaan myynnin johtamisen kokonaisuutta!
Avoin AMK

Myynnin johtaminen ja kehittäminen

Sukella myynnin maailmaan avoimen AMKin kokonaisuudella!

Myyntiosaaminen on keskeinen taito työelämässä. Myynti tarjoaa mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja yllättävän iso osa ammattilaisista työskentelee jossain uransa vaiheessa myynnintehtävissä. Myös erilaisissa asiantuntija- ja kehitystehtävissä on useimmiten kyse omien kehitysideoiden sisäisestä myynnistä oman yrityksen johdolle ja tuotekehitykseen sekä ulkoisille asiakkaille.

Tarjoamme viiden kurssin eli 25 opintopisteen kokonaisuuden myynnin johtamisesta ja kehittämisestä. Kokonaisuuden ensimmäinen opintojakso starttaa syksyllä 2021.

Opiskelu myynnin johtamisen ja kehittämisen kursseilla on monimuotoista. Osa kursseista opiskellaan kokonaan verkossa, ja osa sisältää myös lähiopetusta korona-tilanteen sen salliessa. Järjestämme kurssien luennot ilta-aikaan.

HUOM! Muuttuvan korona-tilanteen vuoksi myös kurssien opetustavat voivat muuttua nopeasti. Varmista vielä lähempänä opintojen alkua Moodlesta (verkko-oppimisympäristö), miten opinnot toteutetaan. Ohjeet Moodleen pääsemiseksi saat sähköpostitse ilmoittauduttuasi kursseille.

Voit halutessasi myös ilmoittautua yksittäiselle myynnin johtamisen ja kehittämisen kurssille. Ilmoittautumalla pakettiin kokonaisuutena saat sen kuitenkin edullisemmin; kukin kurssi maksaa itsenäisesti 75 €, mutta ilmoittautumalla kerralla saat viiden kurssin kokonaisuuden 250 € hintaan.

Myynnin johtamisen ja kehittämisen kurssit:

  1. Minustako asiantuntijamyynnin ammattilainen?

  2. B2B Sales Interactions

  3. Digimyynti ja -markkinointi

  4. Data-Driven Sales
    Järjestetään keväällä 2022

  5. Sales Management
    Järjestetään keväällä 2022

Yksittäisten kurssien tarkemmat tiedot näet yllä olevista linkeistä. Ilmoittautuminen tapahtuu myös yksittäisille kursseille sieltä. Jos haluat ilmoittautua kokonaisuuteen, on linkki siihen tässä.

TAMKin tutkinto-opiskelijat voivat ilmoittautua kursseille Pakissa, ja Tampereen yliopiston tutkinto-opiskelijat ristiinopiskelupalvelun kautta. Ilmoittautuminen näissä järjestelmissä tapahtuu yksi kerrallaan kullekin kurssille. Kokonaisuus on ilmainen Tampereen korkeakouluyhteisön tutkinto-opiskelijoille, kun ilmoittautuminen hoidetaan näiden järjestelmien kautta.

Lisätietoja kokonaisuudesta:

avoinamk [at] tuni.fi

Haluatko kuulla lisää älykkäästä myynnistä?

Tutustu ROBINS-podcastiin!

Podcastissa Pia Hautamäki ja vaihtuvat huippuvieraat hakevat raikkaita näkemyksiä moderniin myyntiin.

ROBINS-podcast