Täydennyskoulutus

Luokanopettajan monialaiset opinnot maahanmuuttajille

Haluatko pätevöityä luokanopettajaksi Suomessa?

Järjestämme maahanmuuttajille ja maahanmuuttajien kanssa työskentelevälle opetushenkilöstölle luokanopettajan monialaiset opinnot.

Koulutus toteutetaan kasvatustieteiden ja kulttuurin tiedekunnan hyväksymän opetussuunnitelman mukaisesti täydennyskoulutuksena. Esimerkiksi yhdessä kasvatustieteiden maisterin tutkinnon ja opettajan pedagogisten opintojen kanssa monialaiset opinnot antavat sinulle luokanopettajan kelpoisuuden.

Opetus on monimuoto-opetusta, painottuen joka toinen viikonloppu ajoittuviin lähiopetuspäiviin perjantaina ja lauantaina, ja muutamaan intensiiviviikkoon. Opinnot on mahdollista suorittaa joustavasti työn ohella ja kestävät puolestatoista vuodesta kahteen vuoteen.

HUOM! Koronavirustilanne määrittää opetustavan. Lähtöoletus on, että koulutus järjestetään lähiopetuksena, mutta tarvittaessa se voidaan toteuttaa myös etäopetuksena. Osallistuminen opetukseen on pakollista.


Koulutus on osa Kuulumisia-hanketta, jota on järjestetty jo 10 vuoden ajan. Lue lisää Kuulumisia-hankkeesta ja koulutuksista.

Lisätietoja

Hakuun liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä:

  • Claudia Cervantes, claudia.cervantes [at] tuni.fi (subject: Luokanopettajan%20monialaiset%20opinnot%20maahanmuuttajille)

Muissa asioissa:

  • Joni Forsell, joni.forsell [at] tuni.fi (subject: Luokanopettajan%20monialaiset%20opinnot%20maahanmuuttajille)

Tarvitsetko ohjausta, neuvontaa tai tukea korkeakoulutukseen liittyen?

Tutustu SIMHE (Supporting Immigrants in Higher Education in Finland) -palveluun

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

Koulutusta rahoittavat

Opetus- ja kulttuuriministeriö
Opetushallitus rahoittaa hanketta logo