Hyppää pääsisältöön

Logistiikka-alan asiantuntijana kehittyminen

Tampereen yliopisto

Laajuus

5-15 opintopistettä

Hakuaika

Jatkuva haku

Hinta

750,00-2250,00 + 24 % alv. Katso tarkemmat tiedot koulutuksen kuvauksesta.

Tiedekunta tai osaamisyksikkö

Koulutusala

Rakentaminen
Tekniikka ja luonnontieteet
Tietojenkäsittely ja teknologia

Järjestävä yksikkö

Tree – Jatkuvan oppimisen palvelut

Opetustapa

Monimuoto-opetus

Opintojen taso

Muut opinnot
Tule kehittymään logistiikka-alan asiantuntijana, jotta voit vastata työssäsi paremmin tulevaisuuden toimintaympäristön ja teknologioiden vaatimuuksiin.

Toimintaympäristön ja teknologian kehitys muuttaa vauhdilla myös logistiikan työmarkkinoita, tehtäväkenttää ja osaamistarpeita. Tarpeita nousee muiden muassa digitalisaation seurauksena, ympäristönäkökulmien korostuvasta merkityksestä sekä liikenteen uusista palvelumalleista, käyttövoimista ja energiaratkaisuista, kuten sähköisestä liikenteestä. 

Olemme rakentaneet kolmen opintojakson laajuisen koulutuksen tukemaan kehittymistä logistiikka-alan asiantuntijatehtävissä. Tervetuloa tuoreen tutkimustiedon ja korkeakouluopetuksen pariin opiskelemaan yhdessä yliopiston tutkinto-opiskelijoiden kanssa. 

Kokonaisuuden opiskeltuasi tunnet

  • logistiikka-alan keskeisiä käsitteisiä ja teoreettisia perusteita,
  • kuljetustarpeiden ja -järjestelmien ominaisuuksia ja tulevaisuuden näkymiä
  • sekä osaat soveltaa oppimaasi suunnittelu- ja kehittämisratkaisuissa.

HUOM! Koronavirustilanne määrittää opetustavan. Lähtöoletus on, että koulutus järjestetään lähiopetuksena, mutta tarvittaessa se voidaan toteuttaa myös etäopetuksena. Kaikki vuonna 2022 pidettävät tämän opintokokonaisuuden luennot pyritään tallentamaan, joten opinnot on mahdollista suorittaa myös etänä.

Koulutus toteutetaan yhdistelmäopetuksena, jonka ideana on peilata työelämäkokemusta tämän hetken logistiikka-alan yliopisto-opetukseen ja tutkimukseen. Samalla edistetään jo ammatissa työskentelevien ja nuorien tulevaisuuden tekijöiden välistä yhteistyötä.

Kohderyhmä

Opinnot sopivat logistiikan alalla työskenteleville tai tulevissa työtehtävissä alalle suuntautuville, koska opittua on mahdollista ja suositeltavaa soveltaa omaan työhön. Opintojen suorittamista tukee esimerkiksi aiemmin suoritettu korkeakoulututkinto soveltuvalta alalta kuten insinööritutkinto (esim. logistiikka, sähkö- ja ohjelmistotekniikka, tuotantotalous) tai kauppatieteiden tutkinto tai muu vastaava koulutus.

jatkuvan oppimisen koulutukset.

Tilaa uutiskirje

Jos haluat kuulla myös muista vastaavista koulutuksistamme, tilaa Osaamisen kehittäjät -uutiskirje.