muutos kyltit
Täydennyskoulutus

Liiketoimintaosaaminen ja toimiminen monituottajamallissa - Julkisen ja yksityisen sektorin yhteistyö

muutos kyltit
Liiketoimintaosaaminen ja uudet johtamismallit korostuvat, kun palvelujen johtaminen ja tuotanto ovat murroksessa ja uudet ekosysteemit haastavat vanhoja toimintamalleja.

Palvelujen tuotanto monituottajamallissa mahdollistaa palvelujen yhdistämisen asiakaslähtöisiksi kokonaisuuksiksi. Liiketoimintaosaaminen nousee esiin julkisen ja yksityisen sektorin kohtaamisissa modernin johtamisen kysymyksenä.

Ohjelma tarjoaa osallistujille

• Tutkittua tietoa ja käytännön kokemuksia julkisen ja yksityisen yhdistävistä ekosysteemeistä
  • Mahdollisuuden terävöittää liiketoimintaosaamista ja strategista ajattelua uudenlaisessa kilpailutilanteessa
  • Verkostoitumismahdollisuuden kokeneiden johtaja ja asiantuntijakollegoiden kanssa.

Tämä koulutus soveltuu EMBA Tampere- valinnaisiin opintoihin. EMBA Tampere -tuoteperheen johtamisohjelmat tarjoavat aktiivisen ja monialaisen oppimisympäristön johtajana kehittymiseen ja organisaation johtamiseen. Tutustu koko valinnaisten opintojen tarjontaan sekä EMBA-ohjelmiin.