Paperilinnut
Tutkinto-ohjelma

Liiketalouden tutkinto-ohjelma, päivätoteutus

Paperilinnut

Liiketoiminnan moniosaajaksi

Tradenomina voit suuntautua taloushallintoon, juridiikkaan, markkinointiin ja myyntiin tai HR- ja esimiestyöhön.

Liiketalouden tutkinto-ohjelmasta valmistut tradenomiksi, jolla on ajantasainen perusosaaminen alalta sekä markkinoinnin ja myynnin, taloushallinnon, juridiikan tai HR- ja esimiestyön erityisosaamista.

Valmistuttuasi voit työskennellä suuntautumisesi mukaisissa asiantuntija- tai esimiestehtävissä. Sinulla on hyvät valmiudet toimia kansainvälisissä toimintaympäristöissä ja yrittäjänä. Koulutuksessa saat vastauksen siihen, miten liiketalouden osa-alueet toimivat ja miten niitä kehitetään monimuotoisissa toimintaympäristössä. Pääset myös harjoittamaan alan perustaitoja oppiyrityksessä oman valmentajan tukemana. Käytännön projektien, tapahtumien ja harjoittelun kautta luot omaa verkostoa yritysmaailmaan.

Kansainvälisyys on osa opintojasi, ja voit suorittaa harjoittelun ulkomailla tai lähteä vaihto-opiskelijaksi. Tradenomin koulutus on laaja-alainen. Liiketalouden tradenomeja työskentelee markkinoinnin, viestinnän, myynnin, talous- ja henkilöstöhallinnon sekä kansainvälisen kaupan tehtävissä.