Kokoustila

Liiketalouden tutkinto-ohjelma, Myyntiosaaminen, monimuotototeutus

Kokoustila

B-to-B-myynnin asiantuntijaksi

Tähtää tulevaisuuteen – opiskele myyntityön osaajaksi ja kehittäjäksi.

Myyntiosaamisen tradenomina sinulla on ajantasainen perusosaaminen liiketalouden eri alueista. Kartutat erityisosaamista B-to-B myyntityössä sekä kansainvälisten toimintojen johtamisessa ja esimiestyössä. Osaat toimia monikulttuurisissa verkostoissa, työskentelet innovatiivisesti hyödyntäen digitaalisia toimintatapoja, osaat kehittää omaa sekä työyhteisösi osaamista.

Mahdollisia työtehtäviäsi ovat asiantuntijamyyjä, myyntitiimin esimies, myyntipäällikkö tai myyntijohtaja eri toimialoilla. Opintojen aikana saat vastauksen siihen, miten liiketoimintaa kehitetään digitaalisessa ja kansainvälisessä toimintaympäristössä.

Yritysprojektien, tapahtumien ja harjoittelun kautta luot omaa verkostoa yritysmaailmaan. Opiskelet yhdessä opiskelijatiimisi kanssa valmentajan tuella. Lähitapaamisia on kaksi päivää kuukaudessa (torstai, perjantai), lisäksi opiskelet verkossa ja itsenäisesti. Kansainvälisyys on osa opintojasi, ja voit tehdä harjoittelun ulkomailla tai lähteä vaihto-opiskelijaksi.