Kokoustila

Liiketalouden tutkinto-ohjelma, monimuotototeutus, Virrat

Kokoustila

Liiketoiminnan moniosaajaksi Virroilla

Tradenomina ymmärrät liiketoimintaa kokonaisuutena ja osaat kehittää sekä työtäsi että itseäsi.

Tradenomi-opintojen aikana sinusta kehittyy monipuolinen ja yhteistyökykyinen liiketalouden osaaja. Omaan työhösi ja seutukuntaan liittyvät kehittämishankkeet tukevat oppimistasi. Valmistuttuasi sinulla on hyvät työelämätaidot, ja ymmärrät liiketoimintaa kokonaisuutena. Olet taitava tiimityöskentelijä, kehittämishenkinen ja tiedonhankintataitoinen moniosaaja. Perehdyt yrityksen liiketoiminnan perusteisiin, palveluliiketoimintaan sekä kansainvälisiin toimintoihin.

Hallitset alan tärkeimpien menetelmien käytön ja osaat toimia vuorovaikutustilanteissa tehokkaasti, myös kansainvälisissä ympäristöissä. Osaat kehittää kannattavaa liiketoimintaa. Hyödynnät tuloksellisesti erilaisia markkinointitoimenpiteitä sekä edistät yrityksen myyntiä, kansainvälistymistä ja kasvua. Monimuoto-opinnot koostuvat lähitapaamisista ja etäopiskelusta. Lähitapaamiset ovat noin kerran kuukaudessa (torstai–perjantai). Opiskelussa sinua tukee oma opiskelijatiimisi sekä valmentajasi.

Lue Eija Kantosen opiskelijatarina.