Tervetuloa TAMKin avoimeen AMKiin!
Avoin AMK

Kulttuurit ja tavat - non-stop ilmoittautuminen

Opintojen laajuus

5 op

Toteutusaika

-

Hakuaika

-

Hinta

75.00 € (sis. ALV 0 %)

Kampus

TAMK Pääkampus

Kaupunki

Tampere

Opetuksessa käytettävät kielet

suomi

Koulutusala

Kulttuuri ja kielet
Johtaminen, hallinto ja talous

Toteutusmuoto

Verkko-opinnot

Opintojen taso

AMK-opinnot

Mikä on avoin AMK?

Avoimen kautta voit opiskella ammattikorkeakoulun kursseja iästäsi ja pohjakoulutuksestasi riippumatta. Jos vielä etsit omaa paikkaasi, avoin AMK tarjoaa mahdollisuuden tutustua tutkintoihin kuuluviin kursseihin pala kerrallaan. Jos myöhemmin tulet ammattikorkeakouluun tutkinto-opiskelijana, avoimessa suoritetut kurssit hyväksiluetaan tutkintoosi. Yhtä lailla avoin AMK sopii myös jokaiselle, joka haluaa kehittää ammatillista osaamistaan tai kerryttää taitojaan työelämästä käsin.

Avoimen AMKin koulutustarjonta koostuu tutkintoon johtavan koulutuksen opintojaksoista. Opetus tapahtuu joko tutkintoa suorittavien opiskelijoiden ryhmissä, joihin on etukäteen varattu paikkoja avoimen AMKin opiskelijoille, tai avoimen AMKin omissa ryhmissä. Opintojaksoilla on rajallinen määrä paikkoja, jotka täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, ellei toisin kerrota.

Tutustu avoimeen AMKiin

Näin opiskelet avoimessa AMKissa

avoinamk [at] tuni.fi (Lähetä meille sähköpostia)

Huomaathan, että muuttuva korona-tilanne saattaa aiheuttaa muutoksia opintojen toteutukseen. Tarkista opintojakson ajankohtaiset toteutustiedot Moodlesta tai Lukkarikoneesta ennen opintojen alkua.