Hyppää pääsisältöön
Kotihoidon teknologia

Kotihoidon teknologian erikoistumiskoulutus

Tampereen ammattikorkeakoulu

Tahdotko tehdä entistä vaikuttavampaa työtä kotihoidossa?

Kotihoidon teknologian erikoistumiskoulutus vahvistaa osaamistasi ja antaa välineitä toimia kotihoidon digitaalisten palvelujen ja teknologian asiakaslähtöisessä suunnittelussa, käyttöönotossa, toteutuksessa ja arvioinnissa.

Erikoistumiskoulutuksesta saat mukaasi näyttöön perustuvan osaamispohjan, jonka avulla voit toimia kotihoidon digitaalisten palvelujen ja teknologian asiakaslähtöisessä suunnittelussa, käyttöönotossa, toteutuksessa ja arvioinnissa. Lisäksi koulutuksen käytyäsi osaat kehittää ja uudistaa kotihoidon palveluratkaisuja ja teknologiaa.

Koulutus soveltuu sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille. Toteutamme erikoistumiskoulutuksen täysin etäopetuksena 13.1.2022- 5.4.2023

Kotihoidon teknologia

Blogikirjoitus: Kotihoidon teknologian erikoistumiskoulutus mahdollistaa uusien palvelujen käyttöönottoa kotihoidossa

"Kotihoidossa tarvitaan teknologiaosaamista. Kotihoidon asiakasmäärä lisääntyy koko maassa nopeasti ja kotiin vietävien monipuolisten palvelujen tarve kasvaa. Covid -19 pandemia on osaltaan vaikuttanut tarpeeseen lisätä asiakasturvallisuutta myös hyödyntäen teknologisia palveluja, kuten tarjoamalla kotihoidon etäpalveluja."

Erilaisia ihmisiä.

Erikoistu eduksesi

Erikoistumiskoulutukset tarjoavat mahdollisuuden syventyä tiettyyn asiantuntijuuden alueeseen.