Opiskelijoita.

Kohti korkeakouluopintoja

Ohjaatko 2. asteen opiskelijoita korkeakouluopintojen pariin? Haluatko oppitunnille korkeakoulun tuottamaa materiaalia? Tutustu Tampereen korkeakouluyhteisön toisen asteen yhteistyömuotoihin.

Korkeakouluopintoja jo toisella asteella? Kyllä!

Saammeko tulla teille kylään?

Uutta oppia ja innostusta oppilaillesi? Tilaa opiskelijalähettiläs tai asiantuntija oppitunnille – vierailu on koulullesi maksuton. Vierailu on mahdollista toteuttaa lähi- tai etätoteutuksena tilanteen ja etäisyyksien mukaisesti.

Tilaa opiskelijalähettiläs vierailulle Tutustu Asiantuntijapankkiin ja tilaa asiantuntija vierailulle

Ikkunoita korkeakoulun arkeen

Podcastien, tallenteiden ja blogien kautta kuulet opiskelijoidemme ja asiantuntijoidemme ajatuksia siitä, mitä voit opiskella ja tutkia sekä miksi kannattaa valita opiskelukaupungiksi juuri Tampere ja Tampereen korkeakouluyhteisö. 

Kuuntele opiskelijalähettiläiden podcastejaMitä kaikkea voi opiskella ja minne voi työllistyä? Kuuntele ja katso Juniversityn videopodcastit Lue lähettiläsblogiaTutkimusta, uusia ilmiöitä ja aiheita TiedekahvilastaVirtuaalihelppistä apua koulutehtäviinTampereen yliopisto - Minun ratkaisuni

Merkitse myös nämä jo kalenteriisi

  • Tutkijoiden yö 24.9.2021 - Ohjelmaa nuorille
  • Tampereen korkeakouluyhteisön oposeminaari: syyskuussa 2021, etätoteutus

Haluatko kysyä lisää?

Toisen asteen ja korkea-asteen yhteistyöhön liittyvissä kysymyksissä voit yhteyttä seuraaviin tahoihin:Tampereen yliopiston JuniversityTampereen ammattikorkeakoulun yhdyshenkilöHakijapalvelut auttavat opiskelijavalintaan, hakemiseen ja valintakokeisiin liittyvissä yleisissä kysymyksissä. Koulutusohjelmien sisältöön liittyvissä tarkemmissa kysymyksissä voit tarvittaessa olla yhteydessä ohjelmien yhteyshenkilöihin.Tampereen korkeakouluyhteisön hakijapalveluiden yhteystiedotTAMKin opinto-ohjaajat